Uusi Volvo EX30 on täällä!
Valitse huoleton
Volvo Car Yksityisleasing.

Volvo EX30 helposti Volvo Car Yksityisleasingillä

Autoleasing.fi-palvelun tuottaa NF Fleet, joka on Nordea Financen ja ALD Automotiven yhteisyritys.Miksi yksityisleasing?

Yksityisleasing on huoleton vaihtoehto auton omistamiselle. Yhdellä kuukausihinnalla saat allesi uuden Volvo EX30 -täyssähköauton ja hintaan kuuluvat lähes kaikki autoilun kulut.
Tämän helpompaa ei autoilu voi enää olla!

Helppous

Kiinteään kuukausihintaan sisältyvät uuden auton lisäksi lähes kaikki autoilun kulut huolloista renkaisiin ja katsastuksiin. Tilaus hoituu helposti tästä verkkokaupasta.

Turvallisuus

Autoleasing-palvelun tarjoaa NF Fleet, joka on Nordea Financen ja ALD Automotiven yhteisyritys. Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa autoilun käänteissä.

Huolettomuus

Voit unohtaa auton omistamisen riskit ja rasitteet. NF Fleet kantaa riskin auton arvon alenemisesta puolestasi. Sinä voit nauttia huolettomasta autoilusta!

Usein kysyttyä yksityisleasingistä

Paljonko auton Yksityisleasing maksaa?

Yksityisleasing hinnoittelu perustuu kiinteähintaisiin kuukausieriin, eikä sinun tarvitse huolehtia käsirahasta tai viimeisestä suuremmasta maksuerästä. Kuukausimaksu on helppo budjetoida talouden kokonaismenoihin.

Kiinteä kuukausihinta sisältää kattavasti kaiken autoiluun tarvittavan; uuden leasingauton, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset, kesä ja talvirenkaat, renkaiden kausivaihdot ja uusinnat sekä sijaisauton määräaikaishuollon ajaksi.

Voit valita itse vapaasti mieleisen vakuutuksen autollesi (liikenne- ja kaskovakuutus). Tämän jälkeen ainoastaan käyttövoimakustannukset, pesut sekä ajoneuvovero (Traficom) eivät kuulu pakettiin.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat sopimuksen pituus ja ajokilometrien määrä vuokrakaudella. Voit laskea itsellesi sopivan kokonaisuuden suoraan autokortilla.

Kuinka tilaan auton Yksityisleasing-verkkokaupasta?

Leasingauton tilaaminen on helppoa ja yksinkertaista:

 • Valitse haluamasi auto ja väri
 • Valitse elämäntilanteeseesi sopiva sopimusaika ja -kilometrit
 • Valitse tarvitsemasi lisävarusteet ja -palvelut
 • Täytä luottohakemus
 • Tunnistaudu oman pankkisi tunnuksilla

Myönteisen luottopäätöksen saatuasi, voit allekirjoittaa sopimuksen sähköisesti, jonka jälkeen tilaamme auton ja sovimme luovutusajankohdasta kanssasi.

Millaisen vakuutuksen tarvitsen Yksityisleasing-autoon?

Autoon tulee ottaa liikkenne- ja kaskovakuutus. Tieto vakuutuksesta tulee olla ennen auton luovutusta.

Voit kysyä Volvo -jälleenmyyjältäsi tarjouksen edullisesta Volvia-vakuutuksesta.

 

Mitä myönteisen luottopäätöksen saaminen edellyttää?

Luottopäätösten osalta hyödynnämme Suomen Asiakastieto Oy:n tekemää luottoanalyysiä. Myönteisen luottopäätöksen saamiseksi sinulla ei saa olla muun muassa olla voimassa olevia maksuhäiriömerkintöjä.

Kuinka vaihdan nykyisen autoni Yksityisleasing-sopimukseen?

Voit realisoida nykyisen autosi vaikka heti, sillä tarjoamme odotusauto-palveluamme Yksityisleasing-tilauksen tekemisen jälkeen samalla kuukausivuokralla kuin tuleva sopimuksesikin on.

Milloin saan verkkokaupasta tilaamani auton?

Ilmoitamme alustavan toimitusajan tilauksen yhteydessä ja auton jälleenmyyjä on sinuun yhteydessä auton luovutuksen tarkasta ajankohdasta, kun auto on saapunut autoliikkeeseen.

Kuinka paljon autolla voi ajaa sopimuskauden aikana?

Sopimuskilometrit ovat maksimissaan 30 000 km/vuosi, eli kahden vuoden sopimusajalla voit ajaa 60 000 km, kolmen vuoden sopimusajalla 90 000 km ja neljän vuoden sopimusajalla 120 000 km. Ylikilometreistä veloitetaan 0,2 €/km, mutta sopimukseen sisältyy 5 % puskuri ylikilometrien varalle. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi neljän vuoden sopimusajalla et joudu maksamaan ylikilometreistä sopimuksen lopussa, mikäli ajettu määrä ei ylitä 126 000 kilometriä.

Voinko lopettaa Yksityisleasing-sopimuksen kesken sopimuskauden?

Yksityisleasing-sopimus päättyy maksuttomasti vasta sovitun vuokra-ajan jälkeen. Mikäli haluat kuitenkin irtisanoa Yksityisleasing-sopimuksen ennen vuokrakauden päättymistä, tulee sinun ilmoittaa siitä 30 päivää aikaisemmin ja palauttaa sitten auto NF Fleetin palautuspisteeseen.

Ennen vuokra-ajan päättymistä puretuista sopimuksesta laskutetaan purkumaksu, sekä mahdolliset ylikilometrit ja kunnostukset. Sopimuksen purkukuluja voidaan kohtuullistaa tai jättää veloittamatta, mikäli elämäntilanteesi muuttuu radikaalisti esimerkiksi sairauden ja työttömyyden vuoksi. Katso lisää sopimusehtojen kohdasta ”Sosiaalinen suorituseste”.

Voinko lunastaa yksityisleasingauton itselleni sopimuskauden päätyttyä?

Auton ostaminen itselle sopimuskauden päätyttyä ei ole mahdollista, sillä yksityisleasing on arvonlisäverollista palvelua, joka ei verottajan tulkinnan mukaan saa johtaa vuokratun kohteen omistamiseen.

  Haluaisitko tietää lisää automallista?

  Jätä yhteystietosi niin soitamme sinulle.

  Yhteystiedot

  Muistathan vakuutuksen!

  Saat kilpailukykyisen NF Fleet Täysvakuutuksen
  (liikenne- ja kaskovakuutus)
  liitettynä autosi kuukausihintaan.

  +  €/kk
   €/vuosi