yksityisleasing on huoleton vaihtoehto eri elämäntilanteisiin

Autoleasing – helppoa ja huoletonta autoilua

Autoleasing tarjoaa yksityisleasingratkaisut kiinteään kuukausihintaan. Leasingsopimuksemme sisältävät mm. huollot, korjaukset ja renkaat. Tiedät tarkkaan autoilun kustannukset, eikä autosi arvon laskusta tarvitse huolehtia. Autoleasingin asiakkaana autoilu on helppoa ja huoletonta.

Star
Nordea Premium -asiakkaan autoedut

Lue lisää

Gift
Ylläpito sisältyy hintaan

Lue lisää

Umbrella
Liitä vakuutus sopimukseen

Lue lisää

Mitä auton yksityisleasing tarkalleen ottaen maksaa?

Yksityisleasingin hinta vaihtelee suuresti muun muassa automerkin, mallin ja vuosimallin mukaan. Kun vertailet auton omistamisen ja Autoleasingin kustannuksia huomaat, että tarjoamamme ratkaisu on hyvin kilpailukykyinen. Etenkin, kun otat huomioon leasingin riskittömyyden ja huolettomuuden.

Auton hankkiminen osamaksulla tähtää auton omistamiseen, kun taas yksityisleasing on auton vuokrausta määräajaksi. Osamaksussa lyhennyksen osuus lyhentää velkaa ja mahdollistaa sen myötä käsirahan seuraavan auton hankintaan. Yksityisleasingissä käsirahaosuuden voi esimerkiksi säästää tai sijoittaa.

Omistamisen kustannukset perustuvat Nordea Rahoitus Suomi Oy:n laskelmiin***

SKODA ENYAQ iV 60 (kuukausikustannukset)

Hankintamuoto Omistus Autoleasing
Autoleasing-kuukausihinta 565 €
Autoluoton koroton lyhennys 550,7 €
Korkokustannukset** 172 € 0 €
Auton arvon aleneminen 214 € 0 €
Huollot ja korjaukset * 20 € 0 €
Vakuutus 77 € 77 €
Polttoaine (10 000 km/v) 33 € 33 €
Ajoneuvo- ja käyttövoimavero 16 € 16 €
Yhteensä*** 1 083 € 691 €

 

* Skoda Enyaq iV 60: Auton arvioitu kokonaishinta ja rahoitettava määrä 51635 eur, luottoaika 48 kk, korko 4,90 %, viimeinen suurempi erä 25722 eur, maksuerä 723,11 eur, luottokustannukset yhteensä 8272,34 eur, todellinen vuosikorko 5,43 %. Omistuksessa ostaja vastaa viimeisestä suuremmasta erästä, sekä arvon alenemasta. Yksityisleasingissä NF Fleet vastaa arvon alenemasta.

 

Tutustu autoon

*Autoleasing-sopimukseen sisältyy lisäksi renkaiden uusinnat ja kausivaihdot, katsastusmaksut, tiepalvelu 24/7, pyyhkijänsulat ja polttimot huollon yhteydessä sekä sijaisauto määräaikaishuoltojen ajaksi.

Leasingautovalikoimassamme on paljon valinnanvaraa

Autoleasingin nettikaupan valikoimassa on kymmeniä Leasingautoja, ja valikoimamme karttuu jatkuvasti. Autoja on suuria ja pieniä, niin bensiinikäyttöisiä, hybridejä kuin sähköautojakin. Ja mitä uudempi auto, sitä pienemmät yleensä sen kulutus ja CO2-päästöt. Kun suomalaisten autojen keskimääräiset päästöt vuonna 2019 olivat 155,4 g/km (NEDC), Autoleasingin valikoimassa olevien autojen keskimääräiset päästöt ovat alle 90 g/km.

Yksityisleasingsopimus on helppo tehdä verkossa: valitset auton ja varusteet, vahvistat valintasi ja teet sopimuksen sähköisesti. Saat auton 2–4 kuukaudessa, maahantuojan tilanteen mukaan. Nopea asiakaspalvelumme varmistaa, että ajat ongelmitta kaikissa tilanteissa.

 

Tutustu autovalikoimaan

 

Sopiiko yksityisleasing minulle?

Pohditko yksityisleasingia vaihtoehtona? Lue Nordean autorahoituksen Kristian Ajannon kirjoittama artikkeli: Varo halvimman kuukausierän harhaa (28.4.2020).

Lue artikkeli

 

 

*** Laskelmat (auton arvon alennus, huollot, korjaukset, polttoaine, ajoneuvo- ja käyttövoimavero) perustuvat Nordea Rahoitus Suomi Oy:n laskelmiin (03/2021). Vakuutus: Vakuutusyhtiö Turva, mies 44 vuotta, Helsinki, liikennevakuutuksen bonus 50 %, peruskasko 200 euron omavastuulla bonus 70 %, ei liittoalennuksia.