Yllätyksettömät autoilun kulut – mielenrauhaa Autoleasingillä

Autoleasing on jo usean vuoden ajan tarjonnut täyden palvelun yksityisleasingiä. Leasingin suosio on kasvanut vuosi vuodelta, ja autoleasingin avaintekijöitä ovatkin sen helppous ja riskittömyys asiakkaalle.

 

Kulujen ennakoitavuus

Autoleasingissä kulut ovat ennakoitavissa koko sopimuskaudelle – maailmassa, jossa muut kulut muuttuvat ja voivat yllättää, sinun ei siis tarvitse pelätä yllättäviä korjauskuluja tai renkaiden uusintaa. Autoleasingissä lähes kaikki autoilun kulut kuuluvat kuukausihintaan, jonka saat tietää leasing-autoa tilatessasi. Kulujen ennakoitavuus ja riskittömyys ovatkin asiakkaillemme tärkeimpiä syitä Autoleasingin valintaan, kuten käy ilmi tekemästämme asiakaskyselystä.

Huoltojen, korjausten ja renkaiden lisäksi Autoleasing huolehtii puolestasi sopimusajan ja -kilometrien mukaisesti myös auton arvonalenemasta, ja otamme vastuullemme auton jälleenmyynnin sopimuskauden päätyttyä. Sopimusaikana sinun tulee itse pitää huolta sopimuskilometrien kertymisestä sopimuskauden aikana, ja muuttaa tarvittaessa sopimukseen kuuluvien kilometrien määrää.

Leasing-autoillessa ajamisen kulut muodostuvat siis ainoastaan leasing-sopimuksen kuukausihinnasta sekä auton käytöstä, eli polttoaineesta tai latauksesta, vakuutuksista sekä ajoneuvoverosta.

 

Uusi auto ilman käsirahaa – helposti kiinni sähköautoiluun

Autoleasingissa et tarvitse käsirahaa tai muuta alkupääomaa. Autoleasing onkin helppo tapa päästä kiinni sähköautoiluun, joka mielletään usein kalliiksi ajoneuvojen korkeamman hinnan vuoksi. Autoleasingin avulla pääset ajamaan markkinoiden kysytyimpiä sähköautoja edullisesti ja ennakoitavin kuluin.

Juuri sähköiseen autoiluun siirtyminen onkin ollut monelle syy ottaa uusi auto Autoleasingiltä: tekemämme kyselyn mukaan Huomattavan suuri osa Autoleasingin vuoden 2022 uusista asiakkaista vaihtoi ladattavaan autoon joko bensiini- tai dieselautosta (81,7 %).

Ja mikäli tilaamallasi ajoneuvolla on pidempi toimitusaika, saat valikoimistamme käyttöösi odotusajan auton. Näin sinun ei tarvitse viivästyttää uuden auton hankintaa tai edellisen auton myyntiä toimitusaikojen vuoksi, etkä joudu tilanteeseen, jossa sinulla ei olisi autoa ollenkaan.

 

Osana tulevaisuutta myös haastavissa tilanteissa

Lähes kaikki Autoleasingin leasingautoista ovat uusia täyssähköisiä tai hybridejä – kaikki Autoleasingin autot ovat vähäpäästöisiä – autovalikoimassamme.

Olemmekin Autoleasingillä aktiivisia autokannan uudistajia Suomessa. Autoleasingin avulla myös asiakkaamme pääsevät osaksi autoilun vihreää siirtymää taloudellisesti ja riskittömästi.

Haastavissa markkinatilanteissa on myös hyvä huomioida, että vähäpäästöisten autojen autovero on Suomessa perinteisiä polttomoottoriautoja alhaisempi.  Tällä on positiivinen vaikutus leasingvuokraan sen lisäksi, että sähköisellä autolla ajaminen on ympäristöystävällistä varsinkin, jos auto ladataan uusiutuvista energialähteistä tuotetulla sähköllä.

Auton tilaaminen Autoleasingiltä on aina yhtä helppoa: voit tehdä sen kotisohvaltasi muutamassa minuutissa. Tutustu auton tilaamisprosessiin tämän linkin kautta.