Asiakkaamme suosittelevat Autoleasingia

Autoleasing on vakiinnuttanut asemaansa yksityisautoilijoiden keskuudessa varteenotettavana tapana hankkia ajoneuvo. Yhä useammat siirtyvät omistusautosta Autoleasingin leasingautoon, ja ovat kertoneet tärkeimmiksi syiksi muun muassa ennustettavat kustannukset, uuden auton, hyvän tarjouksen ja riskittömyyden (Autoleasingin asiakkaille teetetty asiakastyytyväisyyskysely, 2022).

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä Autoleasingiin

Asiakkaamme on yleisesti tyytyväisiä Autoleasing-palveluun. Erityisen hyvin olemme asiakkaidemme mielestä onnistuneet selkeiden tarjousten laatimisessa, helpossa auton tilausprosessissa, tarjoaman kattavuudessa, kanssamme asioimisessa sekä huollon sujuvuudessa.

Asiakkaamme antavat Autoleasingille palveluna arvosanan 8,7/10 ja 96 % asiakkaistamme suosittelisi autoliikekumppaniamme todennäköisesti tai hyvin todennäköisesti.

Seuraavaksi pyrimme kehittämään palvelussamme odotusajan auton tarjontaa sekä sopimuskauden aikaista asiakasviestintää. Odotusajan auto on uusi palvelu, jonka lanseerasimme yleisestä autoalan tilanteesta johtuvien pidentyneiden toimitusaikojen vuoksi vuoden 2022 loppupuolella. Odotusauto-pavelustamme voit lukea lisää täältä.

Omasta polttomoottoriautosta sähköiseen leasingautoon

Huomattavan suuri osa Autoleasingin vuoden 2022 uusista asiakkaista vaihtoi sähköiseen autoon joko bensiini- tai dieselautosta (81,7 %). Tarjoamme Autoleasingilla pääsääntöisesti vähäpäästöisiä hybridi- tai sähköautoja, ja valikoimamme on selvästi löytänyt tiensä kuluttajien mieliin. Lisäksi vain 18,4 % asiakkaidemme aiemmista autoista on ollut leasingautoja, joten kiinnostus leasingia kohtaan on kasvanut huomattavasti.

Asiakkaamme ovat valinneet Autoleasingin hyvien tarjousten sekä ennakoitavuuden vuoksi. Autoleasingin tarjoaakin markkinoiden kysytyimpiä autoja erittäin kilpailukykyisin hinnoin, ja kuukausihintaan sisältyvät kaikki muut kulut paitsi polttoaine- ja pesukulut sekä ajoneuvoveron. Huolehdimme myös asiakkaidemme puolesta auton hinnanalenemasta, ja autoon kuluvat eurot ovatkin tarkasti tiedossa koko sopimuskauden ajalle.

Leasingauton tilaaminen on helppoa ja vaivatonta

Autoleasingin leasingauton tilaaminen on asiakkaillemme erittäin helppoa ja sen voi tehdä vaikka kotisohvalta käsin kätevästi autoleasing.fi -osoitteesta. Tutustu tämänhetkiseen autovalikoimaamme täällä ja tilaa oma leasingautosi näppärästi ja nopeasti.

Päivitämme autovalokoimaan vastaamaan asiakkaiden toiveita. Mikäli et löydä valikoimastamme sinulle mieluisaa mallia, ota yhteyttä ja teemme tarjouksen toivomastasi autosta.

 

Hankkiessasi auton verkosta, sinulla on automaattisesti etämyyntiin perustuva 14 vuorokauden palautusoikeus, mikäli sattuisitkin vielä muuttamaan mielesi.