Leasingautoilu on helppo ja huoleton vaihtoehto eri elämäntilanteisiin.

Auton tilaus

Auton tilaaminen hoituu sivuillamme alusta loppuun asti – helposti ja luotettavasti.

Näin tilaat auton

 1. 1. Valitse auto

  Auton lisäksi pääset valitsemaan itsellesi sopivan sopimuskauden, ajokilometrimäärän sekä haluamasi lisävarusteet ja -palvelut. Kuukausihinta on näkyvillä koko ajan ja muuttuu aina valintojesi mukaan.

 2. 2. Kysymyksiä?

  Voit milloin tahansa tutustua tarkemmin yksityisleasingiin, usein kysyttyihin kysymyksiin tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme chatilla tai puhelimitse. Mikäli haluat koeajaa uuden autosi vielä ennen tilaamista, voit varata koeajon täyttämällä koeajopyyntölomakkeen.

 3. 3. Tee tilaus

  Luottohakemuksen täyttäminen ja luottopäätöksen saaminen on nopeaa ja vaivatonta. Hakemusta varten tarvitset vain oman pankkisi tunnukset. Auton toimitusaika on tavallisesti noin 2-4 kuukautta.

 4. 4. Allekirjoita sopimus

  Saatuasi myönteisen luottopäätöksen, pääset allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti oman pankkisi tunnuksilla. Uusi auto on tilattu ja saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Sähköisesti allekirjoitettu sopimus ja muut dokumentit jäävät sinulle talteen.

 5. 5. Vastaanota auto

  Kun tilaamasi auto on toimitettu autoliikkeeseen on luovutuksen hoitava automyyjä sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi tarkan luovutusajan. Voit tilata auton myös suoraan etuovellesi kotiintoimituspalveluna. Katso lisätietoja auton noudosta ja kotiintoimituksesta tilaus- ja toimitusehdoista.

Lähetä meille tarjouspyyntö, jos et löydä verkkokaupastamme toiveidesi mukaista autoa. Etsimme yhdessä tilanteeseesi parhaiten sopivan auton!