Leasingauto palautetaan sopimuskauden päättyessä.

Aika palauttaa auto

Kun sopimus päättyy, tulee auto ja sen varusteet palauttaa palautuspisteeseen. Muistathan tilata uuden Autoleasing-auton hyvissä ajoin ennen vanhan sopimuksesi päättymistä, jotta et jää välissä ilman autoa.

Tuodessasi auton palautuspisteeseen, autolle tehdään palautustarkastus ja saat dokumentin vahvistukseksi suoritetusta tarkastuksesta. Auto on vastuullasi niin kauan kunnes virallinen palautustarkastus on suoritettu.

Minne palautan auton?

Pääkaupunkiseutu

Vantaa, Koivuhaka
AutoInspect, Ohtolankatu 4, 01510 Vantaa
Puh. 010 404 2990
yritysautot.fi@nffleet.com
Avoinna ma-pe 8.00 – 17.00

Vantaa, Kaivoksela
AutoInspect, Vantaanlaaksontie 8, 01610 Vantaa
Puh. 010 404 2993
yritysautot.fi@nffleet.com
Avoinna ma-pe 9.00 – 17.00

Tampereen alue

InCar Oy (Lielahti), Turvesuonkatu 14, 33400 Tampere
Puh. 0300 247 295
yritysautot.fi@nffleet.com
Avoinna ma-pe 8.00 – 16.00

Oulun alue

InCar Oy, Vasaratie 1, 90410 Oulu
Puh. 010 404 2999
yritysautot.fi@nffleet.com
Avoinna ma-pe 8.00 – 16.00

Voinko palauttaa auton muualle?

Muualle kuin yllä oleviin virallisiin palautuspisteisiin tehtävistä palautuksista on aina sovittava kirjallisesti ennakkoon. Ota yhteyttä NF Fleet asiakaspalveluun. Muualle tehdyistä palautuksista veloitamme lisäpalveluhinnaston mukaisesti.

Milloin palautan auton?

Auto tulee palauttaa sopimuksen päättymispäivään mennessä. Mikäli palautuspäivä on lauantai tai pyhäpäivä, ajoneuvon voi palauttaa vielä ensimmäisenä arkipäivänä.

Mitä palautuspisteessä tapahtuu?

Palautustarkastuksen suorittaa riippumaton ulkopuolinen yritys. Kaikkien palautuvien autojen palautustarkastukset suoritetaan saman prosessin mukaan ja tapahtumasta täytetään palautustarkastuslomake. Palautustarkastajat arvioivat mahdolliset korjauskustannukset ja neuvovat sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen täyttämisessä.

Mahdolliset korjaukset suoritetaan kustannustehokkaasti, auton ikä ja ajokilometrit huomioiden. Pienet kolhut oiotaan maalipintaa rikkomattomin menetelmin, mikä säästää selvästi kustannuksia. Palautustarkastus dokumentoidaan ja vauriot valokuvataan.

Allekirjoittamalla palautustarkastuslomakkeen, hyväksyt suoritetun tarkastuksen. Saat lomakkeen myös sähköpostitse, josta näet vielä mahdolliset puutteet ja vauriot. Palautustarkastuksen kriteerit ja hyväksyttävät vauriot on pyritty kuvaaman esimerkein NF Fleetin palautustarkastusoppaassa.