Nissan yksityisleasing

Nissan leasingmallit

Ratkaise auton omistamiseen liittyvät ongelmat hankkimalla auto yksityisleasingsopimuksella. Tutustu Nissan-leasingautoihin tarkemmin alempana. Voit tehdä sopimuksen helposti netissä, ja auto toimitetaan sinulle toiveidesi mukaan. Valitse valikoimaamme kuuluva Nissan tai perehdy muiden merkkien leasingvaihtoehtoihin.

Siirry autovalikoimaanNissan yksityisleasing

Tarjoamme Nissan Leaf -sähköauton leasingsopimuksella. Voit saada autoon 2000 € hankintatuen tekemällä vähintään 36kk mittaisen leasingsopimuksen. Nissan-leasingiin ja auton yksityiskohtiin voit tutustua tarkemmin auton sivuilla, jolla voit myös pyytää auton koeajoa.

Nissan Leasing – Leaf Visia MY21 40 kWh 3,6 kW Charger FI

Nissan Leaf on täyssähköauto, joka sopii täydellisesti myös perheautoksi väljällä tavaratilallaan. Automaattivaihteistolla toimivassa autossa on tehokas 40 kWh akku. Nissan Leafin 285 kilometrin toimintasäde sopii lisäksi hyvin arkielämän tarpeisiin. Älykkäät toiminnot, kuten kaistavahti, hätäjarrutus ja ajovalot tuovat lisäturvaa ajamiseen. Auton sähkönkulutus on 166–171 Wh/km, eikä sähköautona siitä ajon aikana aiheudu päästöjä.

Nissan Leafin saat yksityisleasingilla 379 € kuukausihintaan valkoisena vakiovärinä. Auto on myös saatavilla mustana. Sopimuksen lopullisen hintaan vaikuttavat sopimuksen kesto, sovittu kilometrimäärä ja lisäpalvelut. Tarkemmat tiedot Nissan Leafista ja Nissan leasingista löydät auton omilta sivuilta, joille pääset painamalla oheista ”tutustu” painiketta tai klikkaamalla tästä.

Täällä voit myös perehtyä tarkemmin yksityisleasingiin sekä muiden automerkkien leasingvalikoimaan.