Toyota yksityisleasing

Nyt saat uuden Toyotan myös Autoleasing-sopimuksella ilman omistamisen tuomia kustannuksia. Voit tehdä sopimuksen helposti verkkokaupassa ja tilata auton toimituksen kotiovelle. Valitse omaan elämäntilanteeseesi parhaiten sopiva Toyota tai joku muu valikoimamme automalleista ja nauti huolettomasta autoilusta.

Toyota yksityisleasing – tutustu malleihin

Valitse tarpeisiisi sopivin Toyotan leasingauto valikoimastamme. Tarjoamiimme Toyotan yksityisleasingmalleihin kuuluvat klassikkomalli Corollan uusi, taloudellisempi Active Hybrid Sedan -malli sekä aktiivisemmalle elämäntyylille oivallisesti soveltuva C-HR Active Hybrid.

Siirry autovalikoimaanToyota Leasing – Corolla 1.8. Hybrid Active Sedan

Klassikkomalli Toyota Corollan uusi Hybrid Active Sedan on erinomainen vaihtoehto käytännölliseksi ja taloudelliseksi leasingautoksi. Sen keskimääräinen polttoaineenkulutus on vain 4,4/100km ja hiilidioksidipäästö puolestaan 100g/km. Päivitetty ja virtaviivaistettu Sedan-muotoilu puolestaantuo raikasta eleganssia liikenteeseen. Auto on saatavilla joko mustana tai valkoisena.

Edullisimmillaan Toyotan Corollan yksityisleasingsopimuksen saat meiltä 359 euron kuukausihintaan. Hinta kuitenkin vaihtelee esimerkiksi kilometrirajan, vakuutusten sekä lisävarusteiden mukaan. Lisätietoja tästä Toyotan leasingautosta sekä sen hinnoittelusta saat klikkaamalla oheista ”tutustu” painiketta tai klikkaamalla tästä.

 

Toyota Leasing – C-HR 1.8. Hybrid Active

Hieman modernimpaa Toyotan mallistoa edustava C-HR Hybrid Active on niin ikään oivallinen vaihtoehto leasingautoksi. Auton veistoksellinen Crossover-muotoilu sekä monia kokoluokkansa muita autoja isompi maavara tekevät siitä tyylikkään sekä käytännöllisen vaihtoehdon aktiivista elämää viettävälle. Auton keskikulutus pysyy sekin alle viidessä litrassa sadalla kilometrillä (4,8l/100km).

Tämän Toyota C-HR yksityisleasingsopimuksen voit solmia 370 euron kuukausihintaan. Lopullinen hinta määrittyy kuitenkin muun muassa oheispalveluiden sekä kilometrirajan mukaan, kuten muidenkin leasingsopimuksiemme kohdalla. Tämäkin auto on saatavilla sekä mustana että valkoisena. Tästäkin Toyotan leasingautosta sekä sen hinnoittelusta saat lisätietoja klikkaamalla oheista ”tutustu” painiketta tai klikkaamalla tästä.

 

Mikäli sinua kiinnostaa tutustua toisten merkkien leasingautojen tarjontaan, voit tehdä sen täällä.