Hybridin leasing

Uusi hybridi yksityisleasingilla

Hybridiautojen valikoima on tänä päivänä laaja ja lähes jokaisella automerkillä on yksi tai useampi hybridimalli. Mallien välillä voi kuitenkin olla suuriakin eroja, kuten millä tavalla hybriditeknologia toimii ja mitä käyttövoimia autossa yhdistetään. Hybridiauton leasing antaa mahdollisuuden päästä käyttämään uusinta hybriditeknologiaa ilman omistamiseen liittyviä huolia. Tutustu tarkemmin hybridiautoihin ja löydä sopiva hybridi yksityisleasingilla.
Hybridiautojen ominaisuudet

Hybridiautot käyttävät nimensä mukaisesti useampaa eri käyttövoimaa, useimmiten poltto- ja sähkömoottoria. Hybridiauton hyöty on sen tuoma säästö polttoaineen kulutuksessa; kun auto käyttää yhtä voimanlähdettä, se säästää samalla toista. Hybriditeknologia auttaa myös auton moottoria käymään hyötysuhteensa kannalta parhaimmilla kierrosluvuilla.

Hukkalämpöä polttomoottorista voidaan myös hyödyntää mm. auton sisätilan lämmitykseen. Lisäksi mallista riippuen voi valita, käyttääkö auto ajon aikana yhtä vai useampaa käyttövoimaa samanaikaisesti.

Hybridiautojen erot

Hybridiautojen sekä niiden käyttämän teknologian välillä on suuriakin eroja. Useimmat hybridiautot edustavat jompaakumpaa kahdesta teknologista:

Itselataavat hybridit

Itselataavat hybridit keräävät ajon aikana talteen liike-energiaa esimerkiksi liikkeelle lähdössä ja jarrutuksissa. Tällä energialla auto lataa ajamiseen tarkoitettua akkua. Itselataavien hybridien akkukapasiteetti on rajallinen, joten montaa kilometriä ei pelkän akun voimalla pysty ajamaan. Hybriditoiminnosta saa hyötyä etenkin kaupunkiajossa, jossa autoa joutuu pysäyttämään useaan otteeseen esim. liikennevaloissa ja risteyksissä.

Plug-in- eli lataushybridit

Ladattavien eli Plug-in-hybridien akkua voit puolestaan ladata suoraan ulkoisesta virtalähteestä. Akkujen koko onkin itselataaviin verrattuna suurempi, ja täydellä akulla voi mallista riippuen ajaa pelkän sähkön voimalla yleensä noin 30–60 kilometriä. Lyhyemmät matkat voi siis taittaa pelkkää sähköä käyttäen, jolloin päästöjä ei synny. Mallien välillä on eroja latausnopeudessa, mutta tyhjän akun saa yleensä täyteen aamuksi, jos sen laittaa illalla latautumaan.

Hybridien valikoimista löytyy muitakin lukuisia eroja, niin teknisen toteutuksen (sarja- vai rinnakkaishybridi), onko auto kevyt- vai täyshybridi ja mitä polttoainetta auton moottori käyttää (bensiini vai diesel). Siksi kannattaakin tutustua tarkemmin eri mallien eroihin ja selvittää, mikä hybridiauto parhaiten omiin tarpeisiin. Meidän kauttamme pääset aloittamaan hybridiautoilun vaivattomasti yksityisleasingilla.

 

Hybridin yksityisleasing

Hybridiauton yksityisleasingin valitsemalla saat auton käyttöösi maksamalla kiinteän kuukausihinnan. Hintaan sisältyy myös auton oheiskuluja, kuten talvirenkaat, huollot, sekä mahdolliset korjaukset. Sopimuksen hintaan vaikuttavat sen kesto, vuosittainen kilometrimäärä sekä mahdolliset lisävarusteet. Voit tutustua tarkemmin yksityiskohtiin automallien omilla sivuilla.

Hybridin Leasing on sopiva vaihtoehto, kun et halua huolehtia auton jälleenmyyntiarvosta. Hybridimallien kohdalla sähkömoottorin teho voi ajan myötä heikentyä ja uudet teknologiat korvaavat vanhempia ratkaisuja, joka johtaa auton arvon laskemiseen. Yksityisleasingilla pystytkin siis vaihtamaan sopimuskauden päätteeksi auton helposti uuteen. Halutessasi voit tutustua myös kaikkiin leasingautoihimme tai sähköauton yksityisleasingiin.