Polestar leasing

Polestar yksityisleasing – Tutustu autoihin

Hankkimalla uuden Polestarin leasingsopimuksella, teet autoilusta huolettomampaa – ja ratkaiset samalla omistamiseen liittyvät huolet. Sähköauto on siten täydellinen valinta leasingautoksi. Tutustu tarkemmin Polestar 2 sähköautoon alempana ja solmi sopimus tai pyydä koeajoa auton sivulla. Voit myös tutustua muihin valikoimamme muihin autoihin, josta löydät niin sähkö-, hybridi– kuin polttomoottoriautoja.

Jos kiinnostuit Polestarin yksityisleasingista voit ottaa meihin yhteyttä ja kertoa toivomasi Polestar-mallin. Palaamme sinulle tarjouksen kera.

Lue lisää yksityisleasingista täällä.

Siirry autovalikoimaanPolestar 2 yksityisleasing

Polestar on Volvon omistama automerkki, joka on keskittynyt sähköautojen kuluttajatuotantoon. Merkki on valmistanut entuudestaan konseptiautoja, mutta Polestar 1 -plug-in hybridin julkaisun myötä yhtiö on siirtynyt sähköautojen valmistukseen. Polestar 2 on puolestaan täysin sähköllä toimiva.

Polestar 2 on tehokas ja muotoilultaan minimalistinen sähköauto, joka saattaa tuoda mieleen Volvon XC40 -mallin. Upean muotoilun kohokohtia ovat kehyksettömät peilit, jotka parantavat myös auton ilmanvastustusta. Sisällä modernia teknologiaa edustaa keskikonsoli, jonka sisäänrakennetulla Android-käyttöjärjestelmällä voit suunnitella reittisi tai valita musiikkisi ääniohjauksella.

Polestarista löytyy myös reippasti suorituskykyä

Polestar 2 on myös suorituskyvyllään vaikuttava; 231 hevosvoiman moottori ja 470 km toimintamatka petaavat oivalliset lähtökohdat pidemmällekin matkalle. Autoa on ilo ajaa kaikenlaisilla alustoilla ja hinauskapasiteettia riittää 1500 kg asti.

Saat meiltä Polestar 2 -sähköauton leasingsopimuksella kiinteään 540 € kuukausihintaan. Voit saada myös 2000 € sähköauton hankintatuen, kun solmit yli 36kk pituisen leasingsopimuksen. Kuukausihintaan lopulliseen määrään vaikuttavat valitut lisävarusteet, sallitut ajokilometrit sekä vuokrakauden pituus.

Autoa on saatavilla harmaan vakiovärin lisäksi mustana ja valkoisena. Voit myös ottaa yhteyttä ja pyytää tarjousta Polestar 2 leasingsopimuksesta lisävarusteilla. Lisätietoja autosta löydät auton omilta sivuilta, jolle pääset klikkaamalla tästä tai ”tutustu” painikkeesta.