Leasingautoilu on huoleton vaihtoehto eri elämäntilanteisiin.

Ford yksityisleasing

Hanki tarpeisiisi sopiva Ford Leasingauto

Ford yksityisleasing – tee leasingsopimus vaivattomasti jo tänään

Nyt saat uuden Fordin myös Autoleasing-sopimuksella ilman omistamisen tuomia kustannuksia. Yksityisleasing on helppo tapa nauttia autoilusta ilman huolta auton arvon alenemisesta. Ford leasing onnistuu vaivattomasti sivustomme kautta. Voit tehdä sopimuksen helposti verkkokaupassamme ja tilata Ford leasingautosi toimituksen kotiovellesi. Valitse omaan elämäntilanteeseesi parhaiten sopiva Ford leasingauto tai joku muu valikoimamme automalleista ja nauti huolettomasta autoilusta. Tervetuloa tutustumaan Ford leasingmallien tarjontaamme!

Siirry autovalikoimaanFord yksityisleasing Kuga on ladattava hybridi, jolla ajat taloudellisesti ja tyylillä

Vaivattoman suorituskykyinen, modernisti muotoiltu ja uskomattoman taloudellinen Ford Kuga on miellyttävä kumppani arjessa. Kuga on ladattava hybridi, joka käyttää kahta voimanlähdettä. Uuden ajan sähkömoottori mahdollistaa lyhyet matkat jopa täysin nollapäästöillä. Auton lataaminen onnistuu missä tahansa verkkovirtaa on saatavilla. Perinteinen bensiinimoottori mahdollistaa ajamisen pidemmillä matkoilla ja jarrutusenergian talteenoton ja moottoritehon yhdistelmä auttaa akun lataamisessa ajon aikana.

Tinkimätön tyyli ja katumaasturin ensiluokkainen suorituskyky kohtaavat Ford Kugassa, tehden siitä erinomaisen valinnan Ford leasingautoksi. Kugalla ajaessasi nautit myös ensiluokkaisesta turvallisuudesta: malli on saanut viisi tähteä Euro NCAP –törmäysturvallisuustestissä.

Ford Kuga -mallissa keskimääräinen polttoaineenkulutus on 1,4 l/100km ja hiilidioksidipäästö puolestaan 32 g/km. Auto on saatavilla yönsinisenä. Lisämaksusta saatavilla on punainen ja valkoinen väri. Tässä Ford leasing -mallissa vakiovarusteena on suorituskykyinen 225 hv automaatti, 18″ Rock Metallic -kevytmetallivanteet, urheilullinen ST-Line-korinmuotoilusarja ja jousitus, tumma kattoverhoilu, suomenkielinen SYNC 3 navigointi- & tietoviihdejärjestelmä 8″ kosketusvärinäytöllä ja digitaalinen mittaristo.

Ford Kuga -mallin yksityisleasingsopimuksen saat meiltä edullisimmillaan 455 euron kuukausihintaan. Hinta kuitenkin vaihtelee esimerkiksi kilometrirajan, vakuutusten sekä lisävarusteiden mukaan. Mikäli Ford leasing kiinnostaa sinua, lisätietoja saat klikkaamalla oheista ”tutustu” painiketta tai klikkaamalla tästä.

 

Ford leasing – Näin etenet leasingauton hankinnassa

Autamme mielellämme kaikkiin Ford leasingiin liittyvissä kysymyksissä. Voit ottaa meihin yhteyttä sivustomme chat-toiminnon kautta milloin tahansa. Ford yksityisleasing hoituu vaivattomasti ammattitaitoisten asiakaspalvelijoidemme avulla.

Jos sinua kiinnostaa tutustua muiden merkkien leasingautojen tarjontaan, voit tehdä sen täällä. Sivuiltamme löydät yleisluontoisempaa tietoa yksityisleasingista ja voit myös tutustua Usein kysytyt kysymykset -osioomme, jonne olemme koonneet valmiiksi vastauksia asiakkaiden usein kysyttyihin kysymyksiin.