Leasingautoilu on huoleton vaihtoehto eri elämäntilanteisiin.

Miksi Autoleasing?

Nordea Autoleasing on yksityiskäyttöön suunniteltu palvelu, jossa lähes kaikki autoilun kustannukset on koottu samaan palveluun.

Umbrella
Vakuutus sisältyy sopimukseen

Lue lisää

Gift
Ylläpito sisältyy hintaan

Lue lisää

Star
Nordea Premium -asiakkaan autoedut

Lue lisää

Auton hankintaan on tarjolla monenlaisia ratkaisuja, mutta usein auton ylläpitoon liittyvät kustannukset unohdetaan kuluja mietittäessä. Tämän vuoksi Autoleasing on kilpailukykyinen ja riskittömämpi vaihtoehto verrattuna auton omistamiseen.

Autoleasing-asiakkaana saat käyttöösi uuden auton kiinteällä kuukausimaksulla, johon sisältyy käytännössä kaikki autoilun kulut aina vakuutuksista huollon sijaisautoon ja renkaisiin asti. Kuukausimaksu on näin helppo budjetoida talouden kokonaismenoihin.

Autoilua ilman omistamisen tuomaa kustannusta

Autoleasing tarkoittaa autoilua ilman auton omistamiseen liittyviä kustannuksia ja riskejä. Nordea Autoleasing -palvelun tarjoava NF Fleet Oy huolehtii puolestasi muun muassa auton vakuutus-, huolto-, katsastus- ja rengaskustannuksista. NF Fleet on Nordea Rahoituksen ja ALD Automotiven yhteisyritys.

Vaihtoehtoja joka tarpeeseen

Autoleasing -sopimuksen voi tehdä helposti verkossa vaikka omalta kotisohvalta. Nettikauppaamme on koottu valikoima tarkoin valittuja automerkkejä- ja malleja, jotta sinä löydät vaihtoehdoista juuri itsellesi sopivan. Tarjolla on niin isoja, kuin pieniä ja ekologisia vaihtoehtoja sähköautoista hybridiautoihin. Auton normaali toimitusaika on 2-4 kuukautta, automaahantuojan toimitustilanteesta riippuen. Nopea ja asiantunteva NF Fleetin asiakaspalvelu varmistaa, että autoilu on sinulle vaivatonta tilanteessa kuin tilanteessa.