Autoleasing

Nordea Premium -etu

Nordean Premium-asiakkaana voit säästää satoja euroja.

Leasingautolla keskityt nauttimaan autoilusta ilman omistamisen huolia, sillä myös mm. huollot, katsastukset ja talvirenkaat kuuluvat kuukausihintaan.

Nordean Premium-asiakkaana saat yksityishenkilön Autoleasing-palvelun erityiseen etuhintaan ja voit säästää satoja euroja. Premium-asiakkaana saat ensimmäisen kuukauden veloituksetta (pl. kuukauden auto tarjoukset).

Autoleasing on riskittömämpi vaihtoehto verrattuna auton omistamiseen. Tiedät lähes kaikki kustannukset etukäteen, ilman yllätyksiä. Tutustu tarkemmin Autoleasingin sisältöön täällä.

Lunasta etusi

Saat lunastettua Premium-asiakkaan edun syöttämällä kampanjakoodin PREMIUM auton tilausvaiheessa. Etu koskee myös lähipiiriäsi.

Auton tilaaminen käy helposti.

1. Valitse

Valikoimassamme on erilaisia automalleja, myös sähköautoja ja lataushybridejä. Voit valita vuokra-ajaksi 24, 36 tai 48 kk ja vuotuiset ajokilometrit 10–30 000 väliltä.

2. Varusta

Erinomaisen vakiovarustelun lisäksi voit valita lisävarusteita ja -palveluita, kuten metallivärin ja rengassäilön.

3. Vahvista

Vahvista valitsemasi auto ja viimeistele tilaus verkkopankkitunnuksillasi.

4. Valmista!

Saat uuden autosi toimitusajan mukaisesti – halutessasi vaikka kotiin toimitettuna!

Siirry autovalikoimaan

Nordean Premium Banking on varainhoitopalvelu sinulle ja perheellesi, kun varallisuutesi on kasvanut jo 80 000 euroon tai kun sinulla ja perheelläsi on hyvät mahdollisuudet vaurastua.

Lue lisää Nordean Premium-asiakkuudesta täältä.