Nordea Premium -etu

Nordean Premium-asiakkaana voit säästää satoja euroja vuodessa.

Leasingautolla keskityt nauttimaan autoilusta ilman omistamisen huolia, sillä myös mm. huollot, katsastukset ja talvirenkaat kuuluvat kuukausihintaan.

Nordean Premium-asiakkaana saat yksityishenkilön Autoleasing-palvelun erityiseen etuhintaan ja voit säästää satoja euroja vuodessa. Premium-asiakkaana saat verkkokaupassa näkyvistä kuukausihinnoista 5 % alennuksen.

Autoleasing on riskittömämpi vaihtoehto verrattuna auton omistamiseen. Tiedät lähes kaikki kustannukset etukäteen, ilman yllätyksiä. Tutustu tarkemmin Autoleasingin sisältöön täällä.

Esimerkiksi Mercedes-Benz E 300 e A Edition One EQ Power -autosta saatava Premium-asiakkaan etu on yhteensä 1 437 €. Premium-asiakkaan etuhinta on 569 €/kk, kun normaalisti hinta olisi 599 €/kk. Sopimusaika ja vuotuiset ajokilometrit vaikuttavat edun suuruuteen, tämä esimerkki on laskettu ajalla 48 kk/40.000 km.

Lunasta etusi

Saat lunastettua Premium-asiakkaan edun syöttämällä kampanjakoodin PRE05 auton tilausvaiheessa. Etu koskee myös lähipiiriäsi.

Auton tilaaminen käy helposti.

1. Valitse

Valikoimassamme on erilaisia automalleja, myös sähköautoja ja lataushybridejä. Voit valita vuokra-ajaksi 24, 36 tai 48 kk ja vuotuiset ajokilometrit 10–30 000 väliltä.

2. Varusta

Erinomaisen vakiovarustelun lisäksi voit valita lisävarusteita ja -palveluita, kuten metallivärin ja rengassäilön.

3. Vahvista

Vahvista valitsemasi auto ja viimeistele tilaus verkkopankkitunnuksillasi.

4. Valmista!

Saat uuden autosi 2–4 kuukaudessa – halutessasi vaikka kotiin toimitettuna!

Siirry autovalikoimaan

Nordean Premium Banking on varainhoitopalvelu sinulle ja perheellesi, kun varallisuutesi on kasvanut jo 80 000 euroon tai kun sinulla ja perheelläsi on hyvät mahdollisuudet vaurastua.

Lue lisää Nordean Premium-asiakkuudesta täältä.