Täyssähköinen Skoda Enyaq nyt edullisella yksityisleasingilla

Vuoden Auto 2022 voittaja nyt alkaen 565 €/kk

Tilaa Skoda Enyaq 60 iV
Tilaa Skoda Enyaq 80 iV

Solmi sopimus jo tänään. Ei käsirahaa, ei isoa loppuerää. Täyssähköinen Skoda Enyaq nyt edullisella yksityisleasingilla.

Ketteriä kaupungissa ja vahvoja maanteillä

Skodan ensimmäinen täyssähköinen katumaasturimallisto tarjoaa huippuluokan ajomukavuutta ja käytännöllisyyttä moneen elämäntyyliin. Enyaq on matka-autona erinomainen ja pieni kääntöympyrä sekä hyvä näkyvyys tekevät siitä kaupunkiajossakin nautinnollisen ajaa. Väljää tilaa ja viimeisteltyjä yksityiskohtia löytyy niin edessä kuin takana.

Päästötöntä ja edistyksellistä mukavuutta

Enyaq-katumaastureissa huippuluokan tekniikka yhdistyy nopeaan lataamiseen ja pitkään toimintamatkaan. Vaistonvaraisen helposti käytettävät lukuisat nerokkaat ja innovatiiviset varusteet ja toiminnot pitävät huolen, että ajokokemus on sekä kiehtova että turvallinen.

Ajaessa olet aina online ja 4. sukupolven tietoviihdejärjestelmässä on oma sisäänrakennettu eSIM-kortti. Travel Assist -ajoavustinkokonaisuus auttaa auton hallinnassa tehden ajamisesta ja liikenteen seuraamisesta kuljettajalle helpompaa.

Kiistaton ykkönen

Vuoden Auto 2022 tuomariston vakuuttanut voittaja, Enyaq, ei ole jäänyt hännille muissakaan arvosteluissa.

Tämä tyylikäs katumaasturi on valittu yleisön suosikiksi Letterbox Median organisoimassa paikallislehtien lukijakilpailussa (levikki yli 300 000). Suurmenestystä on tullut myös Tekniikan Maailman sähköautovertailussa, jossa Enyaq iV oli vertailun tekijöiden yhteinen suosikki.

Solmi sopimus tästä upeasta katumaasturista jo tänään ja aja ykkösten seurassa.

Kustannukset kuriin

Autoleasing-ratkaisumme ovat hyvin kilpailukykyisiä. Tästä vertailulaskelmasta näet kätevästi, miten leasing-sopimuksen solmiminen Enyaqista vaikuttaa talouteesi kuukausitasolla.

Autoleasingin yksityisleasingsopimusten kiinteä kuukausimaksu sisältää mm. huollot, korjaukset, katsastukset ja renkaat, ja voit ottaa lisäksi vakuutuksen. Ajat ilman huolia, sillä riskin auton arvon alenemisesta kantaa NF Fleet.

Yksityisleasingasiakkaanamme sinun ei tarvitse huolehtia käsirahasta tai suuremman viimeisen maksuerän maksamisesta, joten autoilun kustannukset pysyvät tasaisina koko sopimuskauden, ja oman talouden menojen ennakointi on paljon helpompaa.

Voit ottaa yksityisleasingin kauttamme, vaikka et olisikiaan Nordean asiakas. Autoleasing-palvelun tuottaa NF Fleet Oy, joka on Nordea Financen ja ALD Automotiven yhteisyritys.