Volkswagen yksityisleasing

Tee Volkswagen yksityisleasingsopimus jo tänään

Nyt saat uuden Volkswagenin myös Autoleasingin yksityisleasingsopimuksella ilman omistamisen tuomia kustannuksia ja huolta auton arvon alenemisesta. Voit tehdä sopimuksen helposti verkkokaupassa ja tilata auton toimituksen kotiovelle. Valitse monenlaiseen elämäntilanteeseen sopiva Volkswagen Golf tai joku muu valikoimamme automalleista ja nauti huolettomasta autoilusta.

Jos kiinnostuit Volkswagenin yksityisleasingista voit ottaa meihin yhteyttä ja kertoa toivomasi Volkswagen-mallin. Palaamme sinulle tarjouksen kera.

Siirry autovalikoimaanVolkswagen Leasing – Volkswagen Golf 1,5 eTSI 110 kW (MHEV) DSG-automaatti

Monenlaiseen elämäntyyliin sopiva Volkswagen Golf on loistava valinta leasingautoksi. Legendaarinen Volkswagen Golf on uudistunut ja tarjoaa käyttäjälleen dynaamisen ajokokemuksen. Uudessa kevythybridimallissa on panostettu digitaalisuuteen ja moderniin muotoiluun. Volkswagen Golfissa keskimääräinen yhdistetty polttoaineenkulutus on 5,7/100km ja yhdistetty hiilidioksidipäästö puolestaan 130g/km. Auto on saatavilla valkoisena.

Volkswagen Golfin yksityisleasingsopimuksen saat meiltä edullisimmillaan 389 euron kuukausihintaan. Hinta kuitenkin vaihtelee esimerkiksi kilometrirajan, vakuutusten sekä lisävarusteiden mukaan. Lisätietoja tästä Volkswagenin leasingautosta sekä sen hinnoittelusta saat klikkaamalla oheista ”tutustu” painiketta tai klikkaamalla tästä.