Volkswagen yksityisleasing

Tee Volkswagen yksityisleasingsopimus jo tänään

Nyt saat uuden Volkswagenin myös Autoleasingin yksityisleasingsopimuksella ilman omistamisen tuomia kustannuksia ja huolta auton arvon alenemisesta. Voit tehdä sopimuksen helposti verkkokaupassa ja tilata auton toimituksen kotiovelle. Tarjoamamme Volkswagen yksityisleasingmallit vaihtelevat kausittain. Tällä sivulla voit tutustua parhaillaan valikoimassamme oleviin leasing-volkkareihin.

Kiinnostuitko Volkswagenin yksityisleasingista, muttet löytänyt haluamaasi mallia? Voit ottaa meihin yhteyttä ja kertoa toivomasi Volkswagen-mallin – palaamme sinulle tarjouksen kera!

Siirry autovalikoimaanVolkswagen Leasing – T-Roc Comfort Business

T-Roc Comfort Business-mallin tyylikkäät sisätilat, joustavat tilaratkaisut ja käytännölliset avustimet tekevät matkustamisesta huoletonta ja mukavaa. Auton vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa muunneltava tavaratilanpohja, pysäköintiavustin sekä mukautuva vakionopeussäädin ACC.

Sporttinen ulkonäkö on viimeistelty näyttävillä design-yksityiskohdilla, kuten LED-ajovaloilla ja kromilistoilla. Digitalisoidussa ohjaamossa on modernit kosketusherkät pinnat, jotka ovat korvanneet perinteiset painikkeet. Tämä nelivetoinen ja automaattivaihteinen malli tarjoaa 0-100 km kiihtyvyyden 8,3 sekunnissa. Auton huippunopeus on 207 km/h.

 

Nauti lempimusiikistasi koko automatkan ajan

Kuuntele lempimusiikkiasi yhdistämällä laitteesi helposti Bluetooth®-yhteydellä – Volkswagen T-Roc Comfort Business-mallin kuusi kaiutinelementtiä takaavat mahtavan äänentoiston jokaiselle istuimelle. Autossa on myös puhelimen latausmahdollisuus, joten voit nauttia haluamastasi sisällöstä pidemmänkin automatkan ajan.

Volkswagen T-Roc Comfort Business-mallin yksityisleasingsopimuksen saat meiltä edullisimmillaan 495 euron kuukausihintaan. Hinta kuitenkin vaihtelee esimerkiksi kilometrirajan, vakuutusten sekä lisävarusteiden mukaan. Lisätietoja tästä Volkswagenin leasingautosta sekä sen hinnoittelusta saat klikkaamalla oheista ”tutustu” painiketta tai klikkaamalla tästä.

Mikäli sinua kiinnostaa tutustua toisten merkkien leasingautojen tarjontaan, voit tehdä sen täällä.