Opel autoleasingmallit

Nyt saat uuden Opelin myös Autoleasing-sopimuksella ilman omistamisen tuomia kustannuksia ja huolta auton arvon alenemisesta. Opel yksityisleasing onnistuu vaivattomasti sivustomme kautta. Voit tehdä sopimuksen helposti verkkokaupassamme ja tilata Opel leasingautosi toimituksen kotiovelle. Valitse omaan elämäntilanteeseesi parhaiten sopiva Opel tai joku muu valikoimamme automalleista ja nauti huolettomasta autoilusta. Tällä sivulla esittelemme kaikki tarjoamamme Opel yksityisleasingmallit.

Siirry autovalikoimaanOpel Corsa Leasing – Jokapäiväistä ajamisen iloa

Opel leasing on oivallinen valinta, kun haluat nauttia päivittäisen ajamisen mukavuudesta vailla huolia. Jämäkän ja virtaviivaisen ajokokemuksen tarjoava Opel Corsa on monipuolinen kaupunkiauto, joka taipuu monenlaiseen elämäntilanteeseen luotettavaksi kumppaniksi. Auton tavaratila on lisäksi moneen kilpailijaan verrattuna tilava. Opel Corsa voitti Best Buy Car of Europe in 2020 -tittelin Frankfurtin kansainvälisessä autonäyttelyssä.  Kansainvälinen tuomaristo arvioi Corsan tarjoavan parhaan vastineen rahalle.

Opel Corsa -mallissa keskimääräinen polttoaineenkulutus on 5,3 l/100km ja hiilidioksidipäästö puolestaan 123 g/km. Auto on saatavilla valkoisena, mutta lisämaksusta voit saada sen myös metallivärillä.

Viisiovinen Opel Corsa on varustettu Comfort-paketilla. Varustetasoon kuuluvat mm. Siipimalliset LED-päiväajovalot edessä, peruutustutka sekä mäkilähtöavustin. Turvallisuusvarusteluun kuuluu kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä, Opel EYE-etukamera, kaistavahti ja -avustin, törmäyshälytys ja törmäyksen esto alhaisissa nopeuksissa.

Tämän Opel Corsa -mallin yksityisleasingsopimuksen saat meiltä edullisimmillaan 299 euron kuukausihintaan. Hinta kuitenkin vaihtelee esimerkiksi kilometrirajan, vakuutusten sekä lisävarusteiden mukaan. Lisätietoja tästä Opel leasingautosta sekä sen hinnoittelusta saat klikkaamalla oheista ”tutustu” painiketta tai klikkaamalla tästä.

Opel Crossland X Leasing – Joustavuutta arjen tarpeisiin

Opel Crossland X on katumaasturi, joka tarjoaa näyttävän ulkomuodon lisäksi muunneltavuutta ja joustavuutta arjen kaikkiin tilanteisiin. Auton edistyksellinen muotoilu on yksityiskohtaisesti toteutettu, mutta tosielämän tarpeita ei ole unohdettu: Käytännöllisyys ja tyylikkyys kohtaavat maastoautomaisessa Crosslandissa. Mikäli Opel leasing kiinnostaa sinua, Crossland on moneen mukautuva kumppani.

Tehokkaiden ja taloudellisten moottoreiden avulla Opel Crossland on myös dynaaminen käsitellä. Crossland tarjoaa yhden luokkansa suurimmista kantavuuksista, ja auton sisätila ovat mukautettavissa tarpeidesi mukaan. Malli tarjoaa 410 litran tavaratilan, joka voidaan laajentaa jopa 1255 litraan.

Opel Crossland -mallissa keskimääräinen polttoaineenkulutus on 6,8 l/100km ja hiilidioksidipäästö puolestaan 145 g/km. Tässä Opel leasing vaihtoehdossa vakiovarusteena on suorituskykyinen 130 hv automaatti, Start/Stop-tekniikka, vakionopeudensäädin, 7″ IntelliLink Infotainment -järjestelmä. Auto on tällä hetkellä saatavilla ainoastaan valkoisena.

Tämän Opel Crossland -mallin yksityisleasingsopimuksen saat meiltä edullisimmillaan 392 euron kuukausihintaan. Hinta kuitenkin vaihtelee esimerkiksi kilometrirajan, vakuutusten sekä lisävarusteiden mukaan. Lisätietoja tästä Opel leasingautosta sekä sen hinnoittelusta saat klikkaamalla oheista ”tutustu” painiketta tai klikkaamalla tästä.

Opel leasing – Näin etenet leasingauton hankinnassa

Autamme mielellämme kaikissa Opel leasing -aiheisissa kysymyksissä. Voit ottaa meihin yhteyttä sivustomme chat-toiminnon kautta milloin tahansa.

Jos sinua kiinnostaa tutustua muiden merkkien leasingautojen tarjontaan, voit tehdä sen täällä. Mikäli sinua vielä askarruttaa, onko Opel yksityisleasing sinulle sopiva ratkaisu, tutustuthan Usein kysytyt kysymykset -osioomme, jonne olemme koonneet valmiiksi vastauksia asiakkaiden usein kysyttyihin kysymyksiin.