Hyundai Yksityisleasing

Hyundai yksityisleasingmallit

Valikoimastamme löydät Hyundain Ioniq 5 -mallin, jonka voit saada käyttöösi leasingsopimuksella. Auton sivuilla voit tutustua tarkemmin leasingsopimuksen yksityiskohtiin, sekä tehdä auton koeajopyynnön sivulta löytyvällä lomakkeella.

Jos kiinnostuit Hyundain yksityisleasingista voit ottaa meihin yhteyttä ja kertoa toivomasi Hyundai-mallin. Palaamme sinulle tarjouksen kera.

Siirry autovalikoimaanHyundai Leasing – Ioniq 5 style 77 kWh 229 hv

Edistyksellinen Hyundai Ioniq 5 edustaa sähköautojen tulevaisuutta. Uusi sähköautoille kehitetty E-GMP-alusta tekee matkustamisesta ilmiömäisen mukavaa mahdollistaen esimerkiksi sisätilojen muunneltavuuden avarammaksi sekä nopean latauksen. Auton nopeaa latausta tukee myös 800 V-akkujärjestelmä, joka mahdollistaa jopa 100 km latauksen vain viidessä minuutissa.

Hyundai Ioniq 5 on todellinen katseenkääntäjä urheilullisella ja dynaamisella ulkonäöllään. Tämä yhden 168 kW:n sähkömoottorin takavetoversio kiihtyykin kuin urheiluauto, 0-100 km vain 7,3 sekunnissa. Sähköauto ei ole vain tehokas, mutta myös taloudellinen vaihtoehto autoilulle. Auton sähkönkulutus on 16,8 kWh/100 km ja CO2-päästöt ovat 0 g/km.

Saat Ioniq 5:n leasingsopimuksella alkaen hintaan 605 €/kk. Sopimuksen lopulliseen hintaan vaikuttavat tilauksen yhteydessä sovitut yksityiskohdat vuokrakauden, ajokilometrien ja lisävarusteiden suhteen. Voit tutustua tarkemmin Hyundai Ioniq 5:een ja sen tarjoamiin leasingmahdollisuuksiin auton sivuilla. Sivulle pääset painamalla ”tutustu” painiketta tai klikkaamalla tästä.

Mikäli sinua kiinnostaa tutustua toisten merkkien leasingautojen tarjontaan, voit tehdä sen täällä.