bmw yksityisleasing

BMW Yksityisleasing

Solmimalla BMW yksityisleasingsopimuksen, luovut riskeistä, mutta et matkanteosta. Valitse valikoimastamme tarpeisiisi sopivin leasing-BMW.

BMW Yksityisleasing – Hanki uusi leasing-BMW meiltä

Valikoimastamme löydät lukuisia eri BMW-malleja yksityisleasingsopimuksella. Voit tehdä leasingsopimuksen netissä, ja auto voidaan toimittaa suoraan kotiosoitteeseesi. Valitse juuri sinulle sopiva Leasing-BMW valikoimastamme, tai tutustu muihin vaihtoehtoihimme.

Voit tutustua tarkemmin yksityisleasingiin, tehdä sopimuksen helposti verkkokaupassa ja tilata auton toimituksen kotiovelle.

Siirry autovalikoimaanBMW leasingvaihtoehdot

Valitse tarpeisiisi sopivin BMW:n leasingauto valikoimastamme. Tarjoamiimme BMW:n yksityisleasingautoihin kuuluvat 1-sarjan F40 Hatchback 118i A Business sekä 3-sarjan autot Touring- ja Sedan-versioina. Voit käydä koeajolla ennen sopimuksen tekemistä täyttämällä sivuiltamme löytyvän lomakkeen.

BMW Leasing – 1-sarjan F40 Hatchback 118i A Business

BMW:n 1-sarjan F40 Hatchback 118i A Business on kompaktista koostaan huolimatta tilava. 1-sarjan malli on lisäksi pelkästään polttomoottorilla varustettu, joten malli sopii niille, jotka haluavat auton kulkevan bensiinillä. Mallin keskimääräinen polttoaineenkulutus on noin 5,7/100km ja CO2-päästöt 129g/km. Auto on saatavilla neljänä eri värinä ja lukuisin lisävarustein.

Valikoimamme edullisimman mallin saat yksityisleasingsopimuksella alkaen 425 € kuussa. Hintaan vaikuttavat mm. vuokrakauden pituus, vuosittainen kilometriraja, sekä muut leasinginsopimuksen valinnat ja auton lisävarusteet. Perehdy 1-sarjan BMW:n yksityiskohtiin joko ”tutustu” painikkeesta tai klikkaamalla tästä.

BMW Leasing – 3-sarjan Touring G21 320e A Charged Edition

Hybridimallien valikoimaamme kuuluva 3-sarjan Touring G21 320e A Charged Edition on houkutteleva yhdistelmä sporttisuutta sekä käytännöllisyyttä. Auto kätkee sisälleen tehokkaan moottorin ja moniin tarpeisiin sopivat säilytystilat. Tämä innovatiivinen hybridi kuluttaa polttoainetta vain 1,4/ 100 km ja energiaa 16,7kWh/100km. Lisäksi hiilidioksidipäästöt ovat vähäiset, ainoastaan 33 grammaa kilometriä kohden.

Auton saat meiltä yksityisleasingilla alkaen 515 € kuussa. Malli on saatavilla mustan vakiovärin lisäksi punaisena, valkoisena ja harmaana. Autoon voit valita lukuisia lisävarusteita, kuten vetokoukun tai tummennetut ikkunat. Mahdolliset lisävarusteet vaikuttavat lopulliseen hintaan muiden leasingsopimukseen valittujen ominaisuuksien ohella. Lukeaksesi tarkemmin tästä BMW:n leasingautosta, voit painaa oheista ”tutustu” painiketta tai klikata tästä.

 

BMW Leasing – 3-sarjan Sedan G20 320e A Charged Edition

Toinen hybridimalli on 3-sarjan upea ja tyylikäs sedankorin G20 320e A Charged Edition. Ikonisesta ulkonäöstä huolimatta auto on varusteltu viimeisimmillä ajamista helpottavilla ominaisuuksilla, kuten äänikomennoilla toimivalla henkilökohtaisella avustajalla ja Steptronic-automaattivaihteistolla. Auto on myös hyvin vähäpäästöinen ja tehokas, kuluttaen polttoainetta vain 1,3/ 100 km ja energiaa 16,2 kWh/ 100 km. Auton CO2-päästöt ovat niin ikään matalat, keskimäärin vain 30 grammaa kilometriltä.

Yksityisleasingilla saat auton meiltä 549 € kuukausihintaan. Auto on saatavilla mustan värin lisäksi muilla metalliväreillä. Kuukausihintaan vaikuttavat sopimuksen kesto ja kilometrimäärä sekä haluamasi lisävarusteet. Voit tutustua 3-sarjan Sedan-mallin yksityiskohtiin ja pyytää koeajoa jatkamalla auton sivuille ”tutustu” painikkeesta tai klikkaamalla tästä.

 

Halutessasi voit tutustua muiden merkkien leasingautoihin yksityisille täällä.