Audi yksityisleasing

Audi yksityisleasing – tee sopimus jo tänään

Olisiko sinulla arjessasi autolle käyttöä, mutta sen tuomat kulut ja omistamisen epäkäytännölliset puolet askarruttavat? Nyt saat uuden Audin myös Autoleasing-sopimuksella ilman omistamisen tuomia kustannuksia ja huolta auton arvon alenemisesta.

Voit tehdä Audi yksityisleasingsopimuksen helposti verkkokaupassa ja tilata auton toimituksen kotiovellesi. Valitse omaan elämäntilanteeseesi parhaiten sopiva Audi tai joku muu valikoimamme automalleista ja nauti huolettomasta autoilusta.

Jos kiinnostuit Audin yksityisleasingista voit ottaa meihin yhteyttä ja kertoa toivomasi Audi-mallin. Palaamme sinulle tarjouksen kera.

Siirry autovalikoimaanTiedostava valinta leasingautoksi: Audi e-tron Edition Advanced 50 quattro

Tutustu uudenlaisen liikkumisen maailmaan, jossa voit kokea sähköllä ajamisen aidolla Audi quattro-nelivedolla. Tarjoamme Audi leasingvaihtoehtona ensimmäisen täysin sähköisen katumaasturin, Audi e-tron Edition Advanced 50 quattron kolmessa upeassa värissä. Ensimmäisessä täysin sähköisessä Audissa yhdistyvät quattro-malleista tuttu dynaaminen ajokokemus sekä lähes äänetön ja päästötön sähköauton sulavuus.

Tyylikäs e-tron on loistava valinta Audi leasingautoksi. Ympäristöystävällinen e-tron ei jätä kylmäksi myöskään muotoilunsa, ajomukavuutensa ja suorituskykynsä puolesta. Sen yhdistetty kulutus on 22.0 kWh/100 km ja CO2-päästöarvot 0 g/km. Tutustu Audi e-tronin tarkempiin teknisiin tietoihin auton omalla esittelysivulla.

Sähköauton toimintasäde on jopa 336 km (WLTP), joten voit toteuttaa spontaanejakin matkaideoitasi melko huolettomasti. Auton lataaminen onnistuu vaivatta esimerkiksi tapaamisen tai lounaan aikana. Auto on helposti liitettävissä julkisiin latausasemiin joko Mode-3- latauskaapelilla tai latausaseman omalla kaapelilla (AC). Auton vakiovarusteisiin kuuluvan Compact-latauslaitteen avulla saat helposti ladattua auton kotona ja tien päällä.

Digitaalinen mukavuus on huipussaan MMI touch response -kosketusnäytön, Audi connectin ja e-tronin reittisuunnittelun sekä e-tron-kohtaisten palvelujen ansiosta. myAudi-palvelu sisältää e-tronin reitinsuunnittelutoiminnon, joka laskee tehokkaimman reitin tarvittavine latauspysähdyksineen. Näin ollen sinun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi lähimmän latausaseman sijainnista tai jäljellä olevasta etäisyydestä määränpäähäsi.

Audi yksityisleasing – Näin etenet leasingauton hankinnassa

Tämän upean Audi e-tron Edition Advanced 50 quattro  -mallin yksityisleasingsopimuksen saat meiltä edullisimmillaan 799 euron kuukausihintaan. Hinta kuitenkin vaihtelee esimerkiksi kilometrirajan, vakuutusten sekä lisävarusteiden mukaan. Lisätietoja tästä Audi yksityisleasingmallista sekä sen hinnoittelusta saat klikkaamalla oheista ”tutustu” painiketta tai klikkaamalla tästä. Autamme mielellämme kaikissa Audi leasing -aiheisissa kysymyksissä. Voit ottaa meihin yhteyttä sivustomme chat-toiminnon kautta milloin tahansa.

Jos sinua kiinnostaa tutustua muiden merkkien leasingautojen tarjontaan, voit tehdä sen täällä. Mikäli sinua vielä askarruttaa, onko Audi yksityisleasing sinulle sopiva ratkaisu, tutustuthan Usein kysytyt kysymykset -osioomme, jonne olemme koonneet valmiiksi vastauksia asiakkaiden usein kysyttyihin kysymyksiin.