Tesla Model Y » Hinta & Tekniset tiedot

Tesla Model Y on tulevaisuuden sähköauto, joka tuo mukanaan suorituskykyä ja tyylikästä muotoilulla. Tutustu Tesla Model Y -automalliin tarkemmin tästä!

Tesla Model Y leasing-hinta

Tesla Model Y on sähkökäyttöinen katumaasturi (SUV), jossa yhdistyy tehokas suorituskyky, pitkä toimintamatka sekä edistyksellinen teknologia. Tämä tyylikäs ja ympäristöystävällinen auto tarjoaa tilavat sisätilat, turvallisuutta sekä ajomukavuutta. Saat Tesla Model Y:n käyttöösi leasingsopimuksella helposti kauttamme. Lisätietoa hinnoittelusta löydät täältä: Tesla Model Y Rear-Wheel Drive sekä Tesla Model Y Long Range.

Tesla Model Y on loistava valinta, mikäli haluat kokea sähköautoilun tulevaisuuden jo tänään.

Tesla Model Y toimintamatka

Tesla Model Y Rear-Wheel Drive -mallin toimintasäde (WLTP) on 430 kilometriä. Tesla Model Y Long Range -mallin toimintasäde on hieman suurempi, noin 533 kilometriä. Molempien mallien toimintasäteet ovat erittäin kilpailukykyisiä muihin sähköautoihin verrattaessa. Model Y:ssä on edistyksellinen energianhallintajärjestelmä, joka optimoi akun käyttöä sekä auton toimintamatkaa.

Tesla Model Y:n toimintamatka on riittävä päivittäiseen ajoon useimmille kuljettajille ilman, että tarvitsee huolehtia jatkuvasta lataamisesta. Voit unohtaa bensiiniasemat ja nauttia sähköisen liikkumisen eduista.

Teslan etuihin kuuluu myös sen erittäin laaja latausverkosto. Teslan oma Supercharger-verkosto mahdollistaa nopean latauksen niin Suomessa, kuin ulkomaillakin.

Tesla Model Y tavaratila

Model Y mallissa on sekä etutavaratila (frunk) sekä takatavaratila. Takatavaratila on jo itsessään tilava, noin 854 litraa. Lisäksi etutavaratila eli frunk tarjoaa ylimääräisen tilan esimerkiksi pienemmille tavaroille tai latauskaapeleille. Model Y:n etutavaratilan tilavuus on 117 litraa. Takaistuimet kaatamalla Tesla Model Y:n tavaratila yltää todella kilpailukykyiseen 2 100 litraan.

Kaikissa Model Y -malleissa on automaattinen takaluukku, mikä tekee tavaroiden lastaamisesta erittäin vaivatonta. Voit avata tai sulkea tavaratilan luukun helposti napin painalluksella.

Kaiken kaikkiaan Tesla Model Y tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia tavaratilan suhteen, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka tarvitsevat tilavaa ja monipuolista tavaratilaa sähköautossa.

Tesla Model Y mitat

Alla olevan taulukon mitat ovat senttimetreissä ja tarjoavat selkeän käsityksen Tesla Model Y:n fyysisistä mitoista.

Mitta Senttimetrit (cm)
Kokonaispituus 475,1 cm
Kokonaisleveys (mukaan lukien peilit) 212,9 cm
Kokonaisleveys (mukaan lukien taitetut peilit) 197,8 cm
Kokonaisleveys (pois lukien peilit) 192,1 cm
Kokonaiskorkeus 162,4 cm
Akseliväli 289,0 cm
Korin ylitys edessä 87,5 cm
Korin ylitys takana 98,6 cm
Maavara (2 matkustajaa) Performance 157 cm, Ei-Performance 172 cm
Raideväli, muut kuin 21″ renkaat – edessä 163,6 cm
Raideväli, muut kuin 21″ renkaat – takana 163,6 cm
Raideväli, 21″ renkaat – edessä 164,6 cm
Raideväli, 21″ renkaat – takana 163,0 cm

Tesla Model Y hinta Suomessa

Tesla Model Y:n hinnat Suomessa alkavat noin 48 000 € ja nousevat aina 60 000 € asti mallin mukaan.

Yksityisleasing on kuluttajalle hyvä ja helppo ratkaisu. Tällä hetkellä sähköisissä leasing-autoissa on myös hyvät hankintakannustimet. Lisäksi Leasing-autoissa saatavuus onkin tällä hetkellä suhteellisen hyvä. Autoleasingin valikoimassa on saatavilla malleja useilta eri merkeiltä, ja toimitusajat autoissa ovat maksimissaan muutaman kuukauden.

Tesla Model Y vakiovarusteet

Tesla Model Y:n vakiovarusteet voivat vaihdella ajan ja markkina-alueen mukaan, mutta alta löydät vakiovarusteet, jotka löytyvät kaikista Autoleasingin Model Y -malleista.

Äänentoisto ja media

 • Premium-äänentoistojärjestelmä – 13 kaiutinta, 1 subwoofer, 2 vahvistinta ja todentuntuinen ääni
 • Musiikin ja median toisto Bluetooth®-yhteydellä
 • USB-A-portti hansikaslokerossa ja 128 Gt:n kannettava tallennuslaite

Mukavuus

 • Sähköisesti säädettävät etuistuimet
 • Lämmitetyt etu- ja takaistuimet
 • HEPA-ilmansuodatinjärjestelmä
 • Ultravioletti- ja infrapunasäteiltä suojaava sävytetty lasikatto
 • Itsenäisesti taittuvat takaistuimet
 • Matkustamon lattiamatot

Käytännöllisyys

 • LED-sumuvalot
 • Sähkökäyttöiset taittuvat, automaattisesti himmenevät, lämmitetyt sivupeilit
 • Mukautetut kuljettajaprofiilit
 • Keskikonsolissa säilytystila, 4 USB-C-porttia ja langaton lataus kahdelle älypuhelimelle

Turvallisuus

 • Automaattinen hätäjarru
 • Kuolleen kulman seuranta
 • Nokkakolarivaroitin
 • Sivutörmäysvaroitus
 • Kaistaltapoistumisen hätävälttäminen ja korjaaminen hätätilanteessa
 • Esteet havainnoiva kiihdytys
 • LED-päiväajovalot
 • Sentry Mode
 • Ohjaamon ylikuumenemissuoja
 • Ajoneuvon sijainnin seuranta sovelluksessa

Lisäksi leasingautoihin on saatavilla erillisiä lisävarusteita sekä lisäpalveluita. Näistä löydät lisätietoa seuraavista linkeistä: Tesla Model Y Rear-Wheel Drive sekä Tesla Model Y Long Range.

Tesla Model Y kokemuksia

Positiivinen kokemus on kriittisessä osassa auton leasaamisessa. Alta löydät kuluttajien kokemuksia, jotka ovat päässet ajamaan Tesla Model Y -mallia joko meidän tai suoraan maahantuojan kautta. Lue kokemukset läpi ja leasaa itsellesi Tesla jo tänään!

’’Tesla Model Y Long Range Dual Motor -malli on ajo-ominaisuuksiltaan mainion sporttinen ja pirteä, pelkillä vakiovarusteillakin vähintään riittävä. Minua henkilökohtaisesti ihastutti edelleen eniten Teslan looginen ja selkeä käyttöjärjestelmä, joka on todellakin vertaansa vailla.’’

’’Olen aina halunnut sopimusten välissä jonkin uuden autokokemuksen – toinen merkki/malli, mutta tämän jälkeen voi olla, että tilaan uuden samanlaisen!’’

”Ihanaa kun auton hyvä varustelu tulee suoraan mukana mm. upea ja helppo näyttö + käyttöjärjestelmä, kaiuttimet ja erityismaininta, että muistaa kaikki minun asetukseni, kun tulen omalla puhelimella autoon sisään vaikka välissä joku muu ajaakin.”

”Oli yllätys, että auto on näinkin tilava, koskaan aiemmin en ole pystynyt kuskin penkin taka-asennossa mahduttaa isoja lastenistuimia näin mukavasti, vaikka onkin kokemusta saman kokoluokan autoista.”

’’Olipa ilahduttavaa koeajaa Tesla Y Long Range Dual Motor -malli. Tämä täyssähköinen crossover tarjoaa pelkillä vakiovarusteillakin huippulaadukkaan ja sporttisen ajokokemuksen. Nelivetoisessa Model Y.ssä on kaksi itsenäistä sähkömoottoria, joiden ansiosta esimerkiksi ajonvakautus ja luistonesto ovat erinomaiset. Siksi sen luvataankin suoriutuvan erityisen hyvin myös sateessa, lumessa sekä maastossa. Tämän voi hyvin uskoa, vaikka itse koeajoin auton tällä kertaa mukavalla säällä ja enimmäkseen kaupunkiajossa.’’