Tesla Model 3 » Hinta & Tekniset tiedot

Tesla Model 3 leasing

Tesla Model 3 on sähköinen sedan, joka yhdistää tehokkaan suorituskyvyn, pitkän toimintamatkan sekä edistyksellisen teknologian. Tämä tyylikäs ja ympäristöystävällinen auto tarjoaa urheilullisen ajokokemuksen tinkimättä mukavuudesta. Saat Tesla Model 3 -sähköauton käyttöösi helposti Nordea Autoleasingin kautta. Lisätietoa Teslan leasinghinnoista löydät täältä: Teslan Autoleasingmallit.

Tesla Model 3 on täydellinen valinta, kun haluat yhdistää autoilussa sporttisuuden sekä mukavuuden.

Tesla Model 3 tavaratila

Teslalle tuttuun tapaan, myös Model 3 mallissa on sekä etutavaratila (frunk) sekä takatavaratila. Takatavaratilan tilavuus on kilpailukyyiset 340 litraa. Takaluukusta löytyy myös erillinen lisätavaratila takaluukun pohjassa olevan luukun alta. Etutavaratilan tilavuus on 88 litraa, johon saa helposti esimerkiksi latauskaapelit tai kaupan ostoskassit.

Tesla Model 3 -auton tavaratilan tilavuus on siis seuraava:

  • Takaosa: 340 litraa
  • Etuosa (Frunk): 85 litraa
  • Yhteensä: 425 litraa
  • Tavaratila takaistuimet kaadettuna 649 litraa

Tesla Model 3 on saatavilla myös helposti lisätavaratilaa kaatamalla takaistuimet, jotta suurempienkin esineiden kuljetus onnistuisi helposti.

Tesla Model 3 mitat

Alla olevan taulukon mitat ovat senttimetreissä ja tarjoavat selkeän käsityksen Tesla Model 3:n fyysisistä mitoista.

Takavetoinen ajoneuvo / Long Range Mitta (cm)
Kokonaispituus 472
Kokonaisleveys (mukaan lukien peilit) 208.9
Kokonaisleveys (mukaan lukien taitetut peilit) 193.3
Kokonaisleveys (pois lukien peilit) 185
Kokonaiskorkeus 144
Akseliväli 287.5
Korin ylitys edessä 86.8
Korin ylitys takana 97.7
Maavara 13.8
Raideväli edessä 158.4
Raideväli takana 158.4

Tesla Model 3 toimintamatka

Teslan Tesla Model 3 Rear-Wheel Drive -mallissa WTPL* toimintasäteeksi on annettu 513 kilometriä. Tesla Model 3 Long Range All-Wheel Drive -mallissa WTLP* toimintasäteeksi on annettu 629 kilometriä. Lisätietoa molemmista Teslan Model 3-malleista löydät täältä.

Nämä luvut ovat kuitenkin teoreettisia maksimeja, ja todellinen toimintamatka vaihtelee ajotavan, sään ja muiden tekijöiden mukaan. Tesla Model 3 on tunnettu hyvästä energiatehokkuudestaan, mikä auttaa saavuttamaan pitkän toimintamatkan. Lisäksi Teslan etuihin kuuluu myös sen erittäin laaja latausverkosto. Teslan oma Supercharger-verkosto mahdollistaa nopean latauksen niin Suomessa, kuin ulkomaillakin ja auto osaa suunnitella reittivalinnat näiden latauspisteiden perusteella.

Tesla Model 3 hinta Suomessa

Tällä hetkellä uuden Tesla Model 3 hinta Suomessa on noin 43 000 € – 60 000 € riippuen auton mallista ja lisävarustelutasosta.

Yksityisleasing on kuluttajalle hyvä ja helppo ratkaisu. Huoltojen, korjausten ja renkaiden lisäksi Autoleasing huolehtii puolestasi sopimusajan ja -kilometrien mukaisesti myös auton arvonalenemasta, ja otamme vastuullemme auton jälleenmyynnin sopimuskauden päätyttyä.

Nordean Autoleasingin autovalikoimasta löydät Tesla Model 3 auton Tesla Model 3 Rear-Wheel Drive -mallit sekä Tesla Model 3 Long Range All-Wheel Drive -mallit nopealla toimituksella. Lisäksi suosittelemme tutustumaan myös laajempaan leasingautovalikoimaamme, josta löydät useita erilaisia sähkö-, sekä hybridiautoja.

Leasaa Tesla

Tesla Model 3 vakiovarusteet

Tesla Model 3:n vakiovarusteet voivat vaihdella ajan ja markkina-alueen mukaan, mutta alta löydät vakiovarusteet, jotka löytyvät kaikista Nordea Autoleasingin Model 3 -malleista.

Äänentoisto ja media

  • Premium-äänentoistojärjestelmä – 9 kaiutinta vahvistimella ja todentuntuinen ääni
  • Musiikin ja median toisto Bluetooth®-yhteydellä
  • USB-A-portti hansikaslokerossa
  • 15” Etukeskinäyttö, 8” takanäyttö

Mukavuus

  • Sähköisesti säädettävät etuistuimet
  • Lämmitetyt etu- ja takaistuimet
  • Lämmitetty ohjauspyörä
  • Ultravioletti- ja infrapunasäteiltä suojaava sävytetty lasikatto
  • Kustomoitava tunnelmavalaistus
  • Itsenäisesti taittuvat takaistuimet
  • Matkustamon lattiamatot

Käytännöllisyys

  • LED-sumuvalot
  • Sähkökäyttöiset taittuvat, automaattisesti himmenevät, lämmitetyt sivupeilit
  • Mukautetut kuljettajaprofiilit
  • Keskikonsolissa säilytystila, 4 USB-C-porttia ja langaton lataus kahdelle älypuhelimelle
  • Puhelimen langaton lataaminen keskikonsolissa
  • 649 litraa tavaratilaa, mukaan lukien lukittava etutavaratila

Lisäksi Tesla Model 3 leasingautoihin on saatavilla erillisiä lisävarusteita sekä lisäpalveluita. Näistä löydät lisätietoa täältä.

Tesla Model 3 kokemuksia

Auton leasauksessa positiivinen kokemus on avainasemassa. Tässä on kuluttajien kokemuksia Tesla Model 3 -mallin ajamisesta, joko meidän kauttamme tai suoraan maahantuojalta. Tutustu näihin kokemuksiin ja harkitse Tesla Model 3:n leasaamista jo tänään!

”Tämä uuden mallin Model 3 on kyllä entisestä parempi versio, omaan autooni sisältyi tuuletetut penkit, jotka ovat kesällä mahtavat. Lisäksi takaistuimilta katsottava näyttö oli positiivinen kesän pidemmille reissuille, kun lapset pystyivät katsomaan suoratoistopalveluita.”

”Model 3 ulkonäkö hieno, kuin pikku Model S, ajokokemus tosi magee ja applikaatio toimii hienosti auton kanssa”

”Kiihtyvyys välitön gepardimainen – tykkään, vaikka ei tuota parin viikon ajon jälkeen tule käytettyä kuin maantieohituksissa. Kuitenkin nice to have 😊”

”Model 3:sta on erittäin miellyttävä ajaa. Kuskin paikka on asemoitu niin, että suhteellisen matalasta autosta näkee erittäin hyvin ympäröivän liikenteen. Auton muotoilu ja ajoturvallisuutta tehostavat laitteet, esimerkkinä kaistavahti, saavat täältä suunnalta isoa kiitosta. Kaasupoljin on omaan makuun hippasen liian ärhäkkä, mutta niin se tuntuu olevan kaikissa sähköautoissa.”

Hanki itsellesikin positiivinen ajokokemus leasaamalla Tesla Model 3 itsellesi jo tänään!