Tesla leasing

Tesla yksityisleasing

Nyt saat uuden Teslan myös Autoleasing-sopimuksella ilman omistamisen tuomia kustannuksia. Voit tehdä sopimuksen helposti verkkokaupassa ja tilata auton toimituksen kotiovelle. Valitse omaan elämäntilanteeseesi parhaiten sopiva Tesla tai joku muu valikoimamme automalleista ja nauti huolettomasta autoilusta.

Jos kiinnostuit Teslan yksityisleasingista voit ottaa meihin yhteyttä ja kertoa toivomasi Tesla-mallin. Palaamme sinulle tarjouksen kera.

Siirry autovalikoimaanTesla Leasing – Model Y Long Range

Nauti uskomattomasta, urheiluauton tasoisesta kiihtyvyydestä tällä nelivetoisella sähköautolla. Dual Motor All-Wheel Drive-vetotapa mahdollistaa 0-100 km kiihtyvyyden vain 5,0 sekunnissa. Auton huippunopeus on 217 km/h. Itsenäiset sähkömoottorit ohjaavat renkaiden vääntöä digitaalisesti antaen paremman luistoneston ja ajovakauden – Model Y suoriutuukin erinomaisesti liukkaammillakin keleillä.

Oletko kyllästynyt käynteihin bensa-asemilla? Valitessasi Tesla Model Y:n on säännöllinen tankkaaminen poissa päiväjärjestyksestäsi – voit laittaa auton lataukseen yön ajaksi ja nauttia herätessäsi täydestä latauksesta. Voit myös ladata autosi millä tahansa julkisella latausasemalla, tai hyödyntää Supercharging-lataustoimintoa käyttömaksua vastaan. Yksi lataus vie sinut jopa 533 kilometrin päähän.

Teslan leasingauto on sekä tyylikäs että turvallinen

Tyylikäs, mutta ennennäkemättömän turvallinen. Älä anna urheilullisen ulkokuoren hämätä  – Teslat ovat suunniteltu ylittämään turvallisuusstandardit, ja Model Y onkin saanut viiden tähden Euro NCAP-turvallisuusluokituksen. Auto pitää sisällään muun muassa automaattisen hätäjarrun, kuolleen kulman seurannan, nokkakolarivaroittimen, sivutörmäysvaroituksen sekä paljon muita turvallisuusominaisuuksia, joten voit nauttia luksusmaisista mukavuuksista turvallisemmin kuin koskaan.

Monipuoliset tilaratkaisut tekevät matkustamisesta joustavaa ja helppoa. Toisen rivin istuimet on mahdollista taittaa yksitellen, joka tekee pitkien esineiden, kuten suksien tai huonekalujen, kuljettamisesta vaivatonta. Autoon mahtuu viisi aikuista matkatavaroineen, joten Model Y Long Range-mallissa riittää tilaa pitkillekin perhematkoille. Sisätilat ovat yksinkertaisen selkeät, ja avara lasikatto tuo merkittävää tilantuntua. Model Y:ssä on 15 tuumainen, edistyksellinen kosketusnäyttö.

Teknologisen käyttömukavuuden eturintamassa

Yhdistä laitteesi helposti Bluetooth®-yhteydellä ja kuuntele lempimusiikkiasi studiotasoisella äänenlaadulla – Tesla Model Y Long Range sisältää Premium äänentoistojärjestelmän 13 kaiuttimella, yhdellä subwooferilla sekä kahdella vahvistimella. Keskikonsolista löydät myös langattoman latausmahdollisuuden jopa kahdelle älypuhelimelle, joten voit nauttia omasta musiikistasi pidemmänkin ajomatkan ajan huoletta.

Saat Model Y Long Range-mallin leasingsopimuksella alkaen hintaan 929 €/kk. Sopimuksen lopulliseen hintaan vaikuttavat tilauksen yhteydessä sovitut yksityiskohdat vuokrakauden, ajokilometrien ja lisävarusteiden suhteen. Voit tutustua tarkemmin Tesla Model Y Long Range-malliin ja sen tarjoamiin leasingmahdollisuuksiin auton sivuilla. Sivulle pääset painamalla ”tutustu” painiketta tai klikkaamalla tästä.

Model Y saatavana myös erikoisvarusteltuna Solid Black -mallina

Saat tämän 20” Induction-vanteilla ja Solid Black -värillä erikoisvarustetun Model Y Long Range-mallin leasingsopimuksella alkaen hintaan 1005 €/kk. Sopimuksen lopulliseen hintaan vaikuttavat tilauksen yhteydessä sovitut yksityiskohdat vuokrakauden, ajokilometrien ja lisävarusteiden suhteen. Tutustu Tesla Model Y Long Range-malliin ja sen tarjoamiin leasingmahdollisuuksiin ”tutustu” painiketta tai klikkaamalla tästä.

Tesla Leasing – Model 3 Rear-Wheel Drive

Nauti mahtavasta nopeudesta tällä takavetoisella sähköautolla – Model 3 kiihtyy 0-100 km vain 6,1 sekunnissa ja yltää jopa 261 km/h huippunopeuteen.

Valitessasi täysin sähkökäyttöisen Tesla Model 3 Rear-Wheel Drive-mallin voit unohtaa käynnit bensa-asemilla – ladatessasi auton yön aikana voit nauttia herätessäsi täydestä latauksesta. Auton voi myös ladata helposti millä tahansa julkisella latausasemalla.

Älä anna tyylikkään ulkokuoren hämätä tämänkään mallin kohdalla! Teslat ovat suunniteltu ylittämään turvallisuusstandardit, eikä Model 3 Rear-Wheel Drive ole poikkeus. Innovatiivinen teräksen ja alumiinin yhdistelmä takaa ilmiömäisen vahvuuden, ja kattotörmäystestissä Model 3 kestikin jopa neljä kertaa oman painonsa.

Teslan yksityisleasingmallit taipuvat myös tilaihmeiksi

Joustavat tilaratkaisut tekevät matkustamisesta helpompaa. Auton istuimet on mahdollista taittaa yksitellen, joka tekee pitkien esineiden, kuten suksien tai huonekalujen, kuljettamisesta vaivatonta. Myös avara lasikatto tuo merkittävää tilantuntua. Model 3:ssä on 15 tuumainen, edistyksellinen kosketusnäyttö.

Voit yhdistää laitteesi helposti Bluetooth®-yhteydellä ja kuuntella lempimusiikkiasi studiotasoisella äänenlaadulla – Tesla Model 3 Rear-Wheel Drive sisältää Premium äänentoistojärjestelmän 13 kaiuttimella, yhdellä subwooferilla sekä kahdella vahvistimella. Autossa on langaton latausmahdollisuus jopa kahdelle älypuhelimelle, joten voit nauttia omasta musiikistasi pidemmänkin ajomatkan ajan huoletta.

Saat Model 3 Rear-Wheel Drive-mallin leasingsopimuksella alkaen hintaan 740 €/kk. Sopimuksen lopulliseen hintaan vaikuttavat tilauksen yhteydessä sovitut yksityiskohdat vuokrakauden, ajokilometrien ja lisävarusteiden suhteen. Voit tutustua tarkemmin Tesla Model 3 Rear-Wheel Drive-malliin ja sen tarjoamiin leasingmahdollisuuksiin auton sivuilla. Sivulle pääset painamalla ”tutustu” painiketta tai klikkaamalla tästä.

Mikäli sinua kiinnostaa tutustua toisten merkkien leasingautojen tarjontaan, voit tehdä sen täällä.