Remppaa tai muuta Nordean rahoittamana

Suosittu kansainvälinen tv-formaatti Remppa vai muutto (Love It or List It) on käynnistynyt tänä syksynä Suomessa. Sarjaan osallistuvat perheet antavat kotinsa muutostoiveet ammattilaisten toteutettavaksi ja he päivittävät perheen kodin muuttuneita tarpeita vastaavaksi. Remontoidun kodin lisäksi perheelle esitellään kolme täysin uutta kotivaihtoehtoa, joten valittavana siis on – remppa vai muutto?

 

Usein tv:n suurissa muutosprojekteissa osa totuudesta jää verhojen taakse. Nordea haluaakin sarjan pääyhteistyökumppanina päästää katsojat myös kulisseihin – miten projekteja todellisuudessa toteutetaan sekä rahoitetaan?

Jokaisen Remppa vai muutto Suomi -jakson ilmestyttyä ruutu.fi:ssa julkaistaan samalla Nordean oman minisarjan jakso. Remppa vai muutto Suomi – Kohti unelmakotia -sarjassa kerrotaan muun muassa mikä osa remontin tai uuden kodin rahoituksesta kannattaisi mahdollistaa asuntolainalla vai olisiko sittenkin remonttilaina järkevämpi ratkaisu rahoittamiseen.

Sarjassa voi bongata myös tutut autot: Autoleasingin autot kuljettavat sisustusarkkitehti Marko Paanasen ja kiinteistönvälittäjä Anne Ramsayn tapahtumapaikoille. Jaksossa seitsemän pureudutaankin tuttuun aiheeseen – autoleasing-kulttuuriin.

 

Kohti unelmakotia -jakso pohtii autoalan tulevaisuutta

 

Autoala ja suomalaisille perinteisesti tärkeäksi koettu omistamisen kulttuuri ovat murroksessa. Yhdeksi varteenotettavaksi vaihtoehdoksi oman auton omistamisen rinnalle onkin noussut liisattu auto. Autoa ei välttämättä kannata omistaa esimerkiksi arvon aleneman vuoksi. Uusi auto menettää arvoaan jopa puolet hankintahinnasta ensimmäisten 3–5 vuoden aikana, kun taas omistusasunnon arvo usein kasvaa vuosien kuluessa.

Autoleasing tarjoaakin taloudellisen vaihtoehdon ihmiselle, joka ei halua murehtia arvon alenemasta tai yllättävistä kuluista, sillä kuukausihinta on aina ennustettavissa. Hinta on kiinteä ja sisältää myös huoltokustannukset. Lisäksi kuukausihintaiset palvelut ovat muutenkin jo pysyvä osa arkea, hankitaanhan kirjat ja tv-ohjelmatkin kuukausihintaisten palveluiden kautta.

Jos olet kiinnostunut joustavista vaihtoehdoista oman auton omistamiselle, katso jakso tai jätä yhteydenottopyyntö Autoleasingin asiakaspalveluun.

Pääset katsomaan Remppa vai muutto Suomi -sarjaa sekä Nordean minisarjan jaksoja tekemällä tunnukset ruutu.fi-palveluun.