Lapsiperheelle yksityisleasing tarjoaa turvallisuutta
Suotta niitä ei kutsuta elämän ruuhkavuosiksi. Lapset ovat pieniä ja vaativat paljon huomiota. Työelämässä eletään uralla etenemisen kannalta tärkeitä vaiheita. Harrastuksille ja kavereillekin haluaisi antaa aikaa. Asunto pitäisi vaihtaa isompaan ja remonttikin olisi tarpeen. Vilskettä riittää niin kalentereissa kuin kukkarolla, eikä kumpikaan oikein kestäisi ylimääräisiä yllätyksiä.
Ja että kaikesta tästä selvitään, autokin pitäisi olla. Usein jopa kaksi. Eikä tietenkään mikä tahansa kottero, koska turvallisuus – ja se yllätyskulujen inhottavuus.
Tärkeintä lapsiperheen autossa on turvallisuus. Ja pääsääntöisesti uusi on aina turvallisempi kuin vastaavan auton vanhempi malli. Lisäksi uuteen autoon saa monia turvallisuutta parantavia lisävarusteita. Kuten kaista-avustimen, joka auttaa pysymään omalla kaistalla, jos kuskin huomio sattuu hetkeksi herpaantumaan. Tai vaikka lapsia vilisevillä pihoilla liikkumista helpottavan peruutuskameran.
Luonnollisesti lapsiperheen autossa pitää olla tilaa – etenkin tavaratilaa, sillä tavarat on turvallisinta kuljettaa siellä eikä ohjaamossa. Etenkään paljon autoilevien ei kannata unohtaa myöskään mukavuutta. Talvella lapsiperheessä arvostetaan valmiiksi lämmitettyä autoa, kesällä ilmastointia ja etenkin syksyisin helposti puhdistettavaa verhoilua.
Lapsiperheellä on siis lukuisia hyviä syitä ajaa uudella autolla, jos se suinkin mahtuu perheen budjettiin. Ja nimenomaan budjetoinnista löytyvät ne tärkeimmät syyt siihen, että Autoleasing on usein järkevämpi ja edullisempi tapa ajaa uudella autolla, kuin auton omaksi ostaminen.
Ostamisen ja leasingin hintaeroa voit vertailla täällä >>
Koska Autoleasingin kiinteä kuukausimaksu sisältää mm. huollot, korjaukset, katsastukset, renkaat ja halutessasi myös vakuutuksen, voit ajaa ilman yllätyskulujen murheita. Lisäksi auton arvon aleneminen – joka on helposti useita satoja euroja kuukaudessa(!) – ja siihen liittyvät riskit jäävät Autoleasingin kannettaviksi. Leasingauto on myös helppo vaihtaa aina sopimuskauden jälkeen perheesi tilanteen mukaan suurempaan tai pienempään.
Ei ihme, että yhä useammat ihmiset ovat alkaneet oivaltaa, että kaikkea ei kannata omistaa.