Autotie vuoristomaisemassa

Mitä uudempi auto, sitä pienemmät päästöt

Haluatko uuden auton uudella teknologialla ja pienillä CO2-päästöillä, mutta olet epävarma teknologian ja auton arvon kehityksestä? Autoleasingilla saat uuden, hyvin varustellun sähkö- tai hybridiauton kiinteällä kuukausierällä ilman, että sen arvon kehityksestä tarvitsee huolehtia.

Suomen autokanta on eurooppalaisittain vanhaa ja siksi päästötkin ovat suuremmat. Vuoden 2019 lopussa keskimääräiset CO2-päästöt olivat 155,4 g/km (NEDC). Vuonna 2019 ensirekisteröityjen henkilöautojen hiilidioksidipäästöt olivat keskimäärin 139,3 g/km ja vuonna 2020 122,6 g/km (WLTP). Autoleasingin valikoimassa on paljon sähköautoja ja hybridejä, myös ladattavia, joten autojemme CO2-päästöt ovat keskimäärin vain 63 g/km.

Sähkö- tai hybridiauton hankkimisen esteenä voi olla sen hinta tai epävarmuus arvon kehittymisestä. Etenkin sähköautot ovat kalliita ja niiden tekniikan kehitys nopeaa – onko nyt hankittu auto viiden vuoden päästä jo vanhentunut ja menettänyt paljon arvoaan? Auton arvoon vaikuttaa myös autoverotus, jonka kehityksestä tulevaisuudessa ei voi olla varma.

Autoleasingilla auton arvon alenemisesta ei tarvitse olla huolissaan, sillä riskin siitä kantaa NF Fleet. Saat esimerkiksi sähkö- tai hybridiauton ilman käsirahaa kiinteällä kuukausierällä, joka sisältää mm. huollot, korjaukset ja renkaat. Myös vakuutukset on helppo liittää sopimukseen. Sopimuskauden lopuksi palautat auton ilman, että tarvitsee maksaa suurempaa viimeistä erää.

Tutustu sähköautoihimme.

Tutustu hybridivalikoimaamme