Leasing-auton helppo tilaus

Autojen tilaus verkosta on helpottunut ja kasvattanut suosiotaan viime vuosien aikana. Laadukkaat online-palvelut ovat nopeuttaneet siirtymistä verkkopohjaiseen tilausprosessiin myös suurien hankintojen, kuten autojen, kohdalla. Autoleasingiltä auton tilaaminen netistä on sekä huoletonta että turvallista, ja samalla pystyt ennakoimaan autoilun kulut koko sopimuskaudelle

Uuden auton hankkiminen ja tilaaminen netistä on helpompaa kuin koskaan aiemmin. Tämän vuoksi netistä tilattujen autojen määrä on lisääntynyt tasaisesti – tilaaminen on nopeaa ja vaivatonta varsinkin silloin, kun tiedossa on jo toive auton merkistä ja mallista. Erityisesti leasing-autojen verkkotilausten suosio on korkealla – noin 95 % Autoleasingin tilauksista tehdään suoraan verkosta autoleasing.fi-sivuston kautta.

Netistä autoa tilattaessa kannattaa tutustua palveluntarjoajaan ja suosia kotimaisia tarjoajia. Ennen tilausta on hyvä pohtia automerkin ja -mallin lisäksi omia tarpeitaan: millaiseen käyttöön autoa tarvitaan ja mikä käyttövoima on omaan käyttöön sopivin. Leasing-sopimuksissa erityisesti sähköiset autot ovat suosittuja. Ladattavien autojen osuus uusista Autoleasing-sopimuksista on tänä vuonna peräti 86 %. Täyssähköautojen osuus puolestaan 48 %.

 

Auton tilaaminen verkosta

Autoleasingiltä voit hankkia auton kokonaan netistä – tilauksen vaivattomuuden lisäksi leasing-auto on myös kokonaisvaltaisesti helppo ratkaisu. Leasing-autoilussa autoilun kulut tiedät jo tilausvaiheessa, ja Autoleasingin autot ovat aina uusia. Leasing-autossa sinun ei tarvitse pohtia auton arvonalenemaa, huoltoja tai korjauksia – nämä kaikki on huomioitu auton kuukausihinnassa. Voit tutustua tarkemmin leasing-pakettien sisältöön täältä.

Helppo asiointi, sopimusaikojen ja -kilometrien vertailu ja myös tarjolla olevien valmiiden varustepakettien / vaihtoehtojen vertailu on helppoa autoleasing.fi-sivustolla. Tarjoamme riittävät perustiedot autoista ja mikäli luottamus tarjolla olevaan merkkiin on jo entuudestaan olemassa, on auton tilaaminen erityisen helppoa.

 

Jäikö jokin mietityttämään?

Leasing-tilauksen tueksi Autoleasing pyrkii antamaan autoa etsivälle mahdollisimman kattavat tiedot valikoiman automalleista niin varusteiden kuin teknisten tietojenkin osalta. Asiakaspalvelumme vastaa myös mielellään lisäkysymyksiin, joita sinua kiinnostavista automalleista saattaa herätä.

Itse tilauksen tekeminen on verkossa vaivatonta: valitset vain itselle sopivan sopimuskauden, auton sekä käyttövoiman, varustat auton tarpeitasi vastaavaksi ja vahvistat tilauksen. Kun tilauksesi on valmis ja auto on toimitettavissa, toimitamme sen sinulle kotiovellesi. Usein kysyttyihin leasing-autoilun kysymyksiin olemme vastanneet täällä.

Muistathan myös, että ostaessasi auton verkosta, sinulla on etämyyntiin perustuva 14 vuorokauden palautusoikeus.