Ohita valikko

Switch

Switch mahdollistaa sähköautolla ajavalle työsuhdeautoilijalle väliaikaisen polttomoottoriauton käyttöön tarvittaessa.

Joustava Switch

Switch tarjoaa joustavuutta sähköautoiluun. Sen avulla täyssähköisellä autolla ajavat työsuhdeautoilijat saavat tarpeen mukaan väliaikaisesti käyttöönsä polttomoottoriauton vaikkapa pidemmän ajomatkan ajaksi.

Switch on kehitetty helpottamaan siirtymistä täyssähköiseen yritysautoiluun. Se vastaa helposti ja joustavasti autoilijan muuttuviin tarpeisiin. Työsuhdeautoilijalla on mahdollisuus vähentää paikallisia päästöjä ajamalla ajonsa pääasiassa pienemmän verotusarvon täyssähköautolla. Mikäli työ- tai lomamatkat suuntautuvat alueille, joissa latauspisteitä on vielä harvemmassa, voi olla helpompaa lähteä matkaan bensiini- tai dieselkäyttöisellä autolla.

Näin Switch toimii

 • Switch-palvelu on liitettävissä kaikkiin NF Fleetin täyssähköautojen pitkäaikaisleasingsopimuksiin. Palvelu toimii viikkohinnalla käyttötarpeen mukaan.
 • Kun yrityksesi haluaa ottaa Switch-palvelun käyttöön, ota yhteyttä omaan yhteyshenkilöösi tai asiakaspalveluumme.
 • Jokainen autoilija voi hyödyntää Switch-palvelua maksimissaan neljä viikkoa vuodessa, ilman kilometrirajoituksia. Lyhin mahdollinen aika on yksi viikko.
 • Switch-palvelun viikkohinnalla autoilija voi vapaasti hyödyntää NF Fleetin Vantaalla sijaitsevaa odotus- ja sijaisautokantaa, ilman minkäänlaista kokoluokka- tai muuta rajoitusta.
 • Switch-väliaikaisauto varataan aikaisintaan viikkoa ennen käyttötarvetta. Autoja on kuitenkin saatavilla rajoitetusti, joten erityisesti lomasesonkien aikaan suosittelemme tiedustelemaan saatavuutta hyvissä ajoin.

Valikoimastamme löytyy eri kokoisia autoja henkilöautoista pakettiautoihin. Oli kyseessä sitten koko perheen hiihtolomareissu tai ajomatka pienemmällä porukalla, voit tiedustella meiltä sopivaa Switch-väliaikaisautoa aina tarpeen mukaan.

Kiinnostuitko Switchin mahdollisuuksista? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, kerromme mielellämme lisää.

Vaihtoauto
Switch

Ota yhteyttä palvelevaan tiimiimme

  Ota yhteyttä

  Jos sinulla on kysyttävää palveluistamme tai haluat tarjouksen, ota yhteyttä tällä lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
  Voit myös soittaa asiakaspalveluumme: 010 404 505  Nykyinen autokanta

  Nykyisen autokantanne omistusmuodot *


  Toiveautoni