Tyylikkäästi perille sähköautoilun aikakauteen!

100 % sähköauto nyt suorituskykyisenä etuvetona tai erikoisvarusteltuna nelivetona.

Tilaa omasi

Polestar 2 MY24

 

Tilaa Polestar 2

 

Autoleasing.fi Kuukauden auto -valikoimasta teet todellisia leasinglöytöjä. Leasingsopimukset tehdään tilausjärjestyksessä ja haluamasi auton saatavuus vahvistetaan sinulle sähköpostitse. Helppoa, reilua ja läpinäkyvää! Ei käsirahaa. Ei isoa loppuerää. Vain poikkeuksellisen edullinen kuukausiveloitus. Tilaa omasi täältä.

Saamme tällä hetkellä runsaasti yhteydenottoja kampanjaa koskien ja vastaaminen vie hieman normaalia pidempään. Kiitämme kärsivällisyydestäsi!

Kuukauden auto Polestar 2

Nyt saat uudet Polestar 2 -mallit meiltä autoleasing.fi:stä aivan uskomattoman edulliseen kampanjahintaan. Ja uskomattoman helposti. Klikkaat vain haluamaasi autoa, ja sivustomme ohjaa sinua automaattisesti eteenpäin, aina kaupan päättämiseen saakka.

 

Polestar 2 MY24 Standard range Single motor
alk. 599 €/kk

Toimintamatka WLTP: 518 km
Teho: 200 kW / 272 hv
Lataus: 80 % tasoon 34 min (pikalaturi)

Tilaa tästä

 

Polestar 2 MY24 Long range Dual motor Plus Pack
alk. 799 €/kk (varustepaketti Plus)

Toimintamatka WLTP: 592 km
Teho: 310 kW / 421 hv
Lataus: 80 % tasoon  28 min (pikalaturi)

Tilaa tästä

 

Varustepaketti Plus sisältää mm: Vertaansa vailla olevan äänentoiston tarjoava Harman Kardon Premium Sound. Täyspitkä panoraamalasikatto. Vegaaniset WeaveTech-istuimet. Lämmitettävä ohjauspyörä ja takaistuin. Energiaa säästävä lämpöpumppu. Sisätilan korkeatasoinen valaistus. Kuljettajan istuimessa muistitoiminto.