Tyylikkäästi perille sähköautoilun aikakauteen!

Huippu-uutuus nyt turvallisesti autoleasingilla. Tilaa suoraan verkkokaupasta.

Autoleasing.fi Kuukauden auto -valikoimasta teet todellisia leasinglöytöjä. Leasingsopimukset tehdään tilausjärjestyksessä ja haluamasi auton saatavuus vahvistetaan sinulle sähköpostitse. Helppoa, reilua ja läpinäkyvää! Ei käsirahaa. Ei isoa loppuerää. Vain poikkeuksellisen edullinen kuukausiveloitus. Tilaa omasi täältä.

Saamme tällä hetkellä runsaasti yhteydenottoja kampanjaa koskien ja vastaaminen vie hieman normaalia pidempään. Kiitämme kärsivällisyydestäsi!

Tilaa omasi täältä.

Kuukauden auto Polestar 2 Launch Edition

Minimalistinen muotoilu. Mahtava suorituskyky. Anna Polestar 2:n päivittää ajokokemuksesi polttoaineettomalle aikakaudelle.

Nyt saat Polestar 2:n meiltä autoleasing.fi:stä aivan uskomattoman edulliseen kampanjahintaan. Ja uskomattoman helposti. Klikkaat vain haluamaasi autoa, ja sivustomme ohjaa sinua automaattisesti eteenpäin, aina kaupan päättämiseen saakka.

 

Vertaa autoleasingia omistamisen kustannuksiin ja ylläty!

Hankintamuoto Omistus Autoleasing
Auton arvon aleneminen 565 € 0 €
Huollot ja korjaukset
30 € 0 €
Vakuutus 118 € 67 €
Korkokustannukset * 79 € 0 €
Polttoaine
(10.000 km/v)
0 € 0 €
Ajoneuvo- ja käyttövoimavero 14 € 14 €
Autoleasingin kuukausihinta 549 €
Yhteensä 806 € 630 €

* Korkokustannusten esimerkkilaskelma: Polestar 2 Launch Edition 300 kw Auton arvioitu kokonaishinta ja rahoitettava määrä 59 790,00 eur, luottoaika 36 kk, korko 1,90 %, viimeinen suurempi erä 39 435,00 eur, maksuerä 662,47 eur, korot yhteensä luottoajalta 2831,36 eur, todellinen vuosikorko 1,92 %.

 

”Yksi täydellisimmistä sähköautoista, mitä rahalla voi saada.
Erinomainen valmistuksen laatu ja kelpo ajettava.”

– Top Gear

Tehokas sähköinen voimansiirto, innovatiiviset digitaaliset toiminnot, ketterä ajettavuus ja futuristinen muotoilu. Kiihtyvyys 0-100 km/h alle 5 sekuntia. Lataus jopa 40 minuutissa. Hinauskapasiteetti jopa 1 500 kg. Polestar 2 tekee kestävään tulevaisuuteen siirtymisestä erittäin houkuttelevaa.

Muotoilultaan Polestar 2 on näyttävä, mutta hillitty ja futuristinen – ei koreileva. Sen estetiikka erottuu hiljaisella itsevarmuudellaan: kehyksettömistä peileistä edistyksellisiin valoihin asti.

Polestar 2:n pelkistetyistä ja tilavista sisätiloista on karsittu pois kaikki turha. Minimalistinen ilme innovatiivisine materiaaleineen tuo matkustamoon rentouttavaa tilan tuntua.

Matkustamisen nautittavuutta täydentävät 11,2-tuumaisen keskusnäytön kuljettajakeskeinen ja helppo käyttöliittymä, korkeatasoinen audiojärjestelmä sekä aina ajan tasalla oleva Android Automotive -käyttöjärjestelmällä varustettu infotainment-järjestelmä.

Polestar 2 on myös maailman ensimmäinen auto, jossa on Google sisäänrakennettuna.

Huom! Erikoiserä – Toimi nopeasti.