Upea uusi Opel Mokka-e

Odotettu Mokka-e nyt autoleasingilla turvallisesti verkkokaupasta.

Tilaa omasi

Odotettu Opel Mokka-e

Rohkeasti ja tyylikkäästi sähköisen autoilun aikakauteen.

 

Leasing nyt alkaen 495 €/kk!

Ei käsirahaa, ei isoa loppuerää.

 

Tilaa Opel Mokka-e kampanjahintaan


Nyt saat sähköisen autoilun rohkean uutuuden meiltä autoleasing.fi:stä erinomaiseen kampanjahintaan. Ja uskomattoman helposti: klikkaat vain haluamaasi autoa, ja sivustomme ohjaa sinua automaattisesti eteenpäin, aina kaupan päättämiseen saakka.

Huom! Leasingsopimukset tehdään tilausjärjestyksessä ja haluamasi auton saatavuus vahvistetaan sinulle sähköpostitse. Helppoa ja luotettavaa!

 

Tilaa tästä

 

Uusi Mokka-e johdattaa uudelle ajamisen tasolle

Opel Mokka-e on yhdistelmä puhdasta muotoilua, upeaa sisustusta ja uusinta teknologiaa. Mokka-e:n kanssa nautit kaikista sähköautoilun tuomista hyödyistä tyylikkäästi ja leasingillä kuluiltaan ennakoitavasti.

Opelin viimeisin akkuteknologia tarjoaa vapauden jopa 322 kilometrin (WLTP) toimintamatkaan yhdellä latauksella. Mokka-e:n lataat nollasta 80 prosentin valmiuteen jopa 30 minuutissa 100 kW DC-pikalatausteholla.*
* Teoreettinen arvo laskettuna 322 km: n väliaikaisen WLTP-alueen perusteella. Latausaika voi vaihdella latausaseman tyypin ja suorituskyvyn, ulkolämpötilan ja akun lämpötilan mukaan.

Mokka-e:n täysin sähkökäyttöinen voimansiirto sisältää jopa 260 Nm:n väännön. 136 hevosvoiman sähkömoottoreista huolimatta matkustamo on hiljainen – sen lisäksi että on tyylikäs ja tilava.

 

Nyt saatavilla Odotusauto-palvelu

Autoleasingin tilauksiin on nyt saatavilla valinnainen lisäpalvelu, jossa saat väliaikaisen auton käyttöösi odottaessasi yksityisleasingautoasi. Autoleasing tarjoaa käyttöösi tilattua yksityisleasingautoa vastaavan kokoluokan auton. Saat sen myös samaan hintaan kuin tuleva pitkäaikaisempi yksityisleasingsopimuksesi. Odotusauton kuukausiveloitus sisältää saman kuukausittaisen kilometrimäärän kuin tulevassa yksityisleasingsopimuksessa sekä liikenne- ja kaskovakuutuksen 500 euron omavastuulla. Maksat odotusautosta samaa kuukausiveloitusta kuin tulevasta yksityisleasingautostasi.

Saat lisätietoja odotusautosta täältä.

 

Autoleasing mukana remppaamassa ja muuttamassa

Nordea on Remppa vai muutto Suomi -ohjelman pääyhteistyökumppani myös menestyssarjan toisella tuotantokaudella. Nordea Autoleasingin autot kuljettavat tänäkin vuonna sisustusarkkitehti Marko Paanasen ja kiinteistönvälittäjä Anne Ramsayn tapahtumapaikoille. Vastuullisen rahoituksen asiantuntijana Nordea auttaa myös ohjelmaan osallistuneita miettimään, miten omat kotiunelmat voi toteuttaa niin, että oma talous pysyy tasapainossa.

Lue lisää Nordean Remppa vai muutto -yhteistyöstä täältä.