Mercedes-Benz Yksityisleasing

Mercedes-Benz leasingautot

Nyt saat uuden Mercedes-Benzin myös Autoleasing-sopimuksella ilman omistamisen tuomia kustannuksia ja huolta auton arvon alenemisesta. Mercedes-Benz leasing onnistuu vaivattomasti sivustomme kautta. Voit tehdä sopimuksen helposti verkkokaupassa ja tilata auton toimituksen kotiovelle. Valitse monenlaiseen elämäntilanteeseen sopiva Mercedes-Benz tai joku muu valikoimamme automalleista ja nauti huolettomasta autoilusta.

Siirry autovalikoimaanMercedes-Benz Leasing – A 180 A Business Style

Viimeisteltyä muotokieltä ja loistavaa suorituskykyä yhdistelevä Mercedes-Benzin A-sarjaan kuuluva 180 A Business Style -malli on upea valinta leasingautoksi. Lisää ripaus tyyliä arkeesi ja nauti Mercedes-Benz leasingauton huippuominaisuuksista.

Mercedes-Benz A 180 A Business Style -mallissa keskimääräinen polttoaineenkulutus on 6,1/100km ja hiilidioksidipäästö puolestaan 139g/km. Auto on saatavilla mustana ja punaisena. Lisämaksusta saatavilla on myös kaksi metalliväriä, valkoinen ja harmaa.

Tämän upean Mercedes-Benz A 180 A Business Style -mallin yksityisleasingsopimuksen saat meiltä edullisimmillaan 419 euron kuukausihintaan. Hinta kuitenkin vaihtelee esimerkiksi kilometrirajan, vakuutusten sekä lisävarusteiden mukaan. Lisätietoja tästä Mercedes-Benzin leasingautosta sekä sen hinnoittelusta saat klikkaamalla oheista ”tutustu” painiketta tai klikkaamalla tästä. Autamme mielellämme kaikissa Mercedes-Benz leasing -aiheisissa kysymyksissä – Voit ottaa meihin yhteyttä sivustomme chat-toiminnon kautta.

 

Mercedes-Benz A-sarja: Ajoturvallisuutta ja tyyliä vaivattomasti leasingsopimuksella

Mercedes-Benz A 180 A Business Style -mallissa moderneimmat turvajärjestelmät tukevat sinua tilannekohtaisesti nopeuden mukauttamisessa, ohjaamisessa, kaistanvaihdossa ja törmäysvaaran uhatessa. Onnettomuusvaara vähenee ja autossa matkustavia henkilöitä sekä muita liikenteessä olevia suojellaan tehokkaasti.

Mercedes-Benz Intelligent Drive -konsepti sisältää useita ajomukavuutta lisääviä toimintoja. Muotokieleltään ja käyttömukavuudeltaan A 180 A Business Style tarjoaa kaiken, mitä voit Mercedes-Benz leasingautoltasi toivoa. Valitse omaan tyyliisi sopiva tunnelmavalaistus jopa 64 eri sävystä ja koe tarpeisiisi mukautuva MBUX-käyttöjärjestelmä. Yksityiskohtainen muotoilu nostaa ajokokemuksen uudelle tasolle.

Mercedes-Benz leasing onnistuu kauttamme helposti. Mikäli haluat tutustua myös muiden merkkien leasingautojen tarjontaan, voit tehdä sen täällä.