Lexus yksityisleasing

Nyt saat uuden Lexuksen myös Autoleasing-sopimuksella ilman omistamisen tuomia kustannuksia. Yksityisleasing on helppo tapa nauttia autoilusta ilman huolta auton arvon alenemisesta. Lexus yksityisleasing onnistuu vaivattomasti sivustomme kautta. Voit tehdä sopimuksen helposti verkkokaupassamme ja tilata Lexus leasingautosi toimituksen kotiovellesi. Valitse omaan elämäntilanteeseesi parhaiten sopiva Lexus tai joku muu valikoimamme automalleista ja nauti autoilusta. Tällä sivustolla esittelemme kaikki tarjoamamme Lexus leasingmallit.

Siirry autovalikoimaanLexus UX 250h AWD Comfort – Ketterää suorituskykyä

Lexus UX 250h AWD Comfort on kompakti crossover-katumaasturi, jossa älykkäät yksityiskohdat ja laadukkaan ajamisen nautinto kohtaavat tyylikkäässä ulkomuodossa. UX 250h -mallissa on maailman suosituimman hybridijärjestelmän, Lexus Hybrid Driven, uusin kehitysaste. Lexus UX on luokkansa turvallisimpia autoja niin kuljettajalle kuin matkustajille. Se saavutti täyden 5 tähden tuloksen Euro NCAP -törmäystestissä. Lexus UX -leasingauto tuo ripauksen luksusta arkeesi. Sen verhoiluissa ja materiaalien viimeistelyssä näkyy taidokas ja hienostunut kädenjälki, joka tuo sisätiloihin modernia eleganssia.

Lexus UX 250h AWD Comfort -mallissa keskimääräinen polttoaineenkulutus on 5,8 l/100km ja hiilidioksidipäästö puolestaan 131 g/km. Auto on saatavilla mustana ja punaisena. Lisämaksusta saatavilla on tyylikäs kuparisen ruskea väri. Tässä Lexus leasing vaihtoehdossa vakiovarusteena on suorituskykyinen 152 hv automaatti, neliveto, 7″ Lexus Media Display -näyttö, 6-kaiuttimen Panasonic® audio -järjestelmä sekä Lexus Safety System+ -turvavarustepaketti.

Lexus UX-mallin yksityisleasingsopimuksen saat meiltä edullisimmillaan 479 euron kuukausihintaan. Hinta kuitenkin vaihtelee esimerkiksi kilometrirajan, vakuutusten sekä lisävarusteiden mukaan. Mikäli Lexus yksityisleasing kiinnostaa sinua, lisätietoja saat klikkaamalla oheista ”tutustu” painiketta tai klikkaamalla tästä.

 

Lexus leasing – Näin etenet leasingauton hankinnassa

Autamme mielellämme kaikissa Lexus leasing -aiheisissa kysymyksissä. Voit ottaa meihin yhteyttä sivustomme chat-toiminnon kautta milloin tahansa.

Jos sinua kiinnostaa tutustua muiden merkkien leasingautojen tarjontaan, voit tehdä sen täällä. Mikäli sinua vielä askarruttaa, onko Lexus yksityisleasing sinulle sopiva ratkaisu, tutustuthan Usein kysytyt kysymykset -osioomme, jonne olemme koonneet valmiiksi vastauksia asiakkaiden usein kysyttyihin kysymyksiin.

Yleistä tietoa yksityisleasingista löydät myös täältä.